2777
2789
عنوان

تجربه من از خیانت و توصیه به خانم های که خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 7917 بازدید | 195 پست
من همون کامنت اول گفتم که نظرم کلیه و تو به خودت نگیر ولی تو به خودت گرفتیش . بعدشم من کلا مرد جماعت ...

مرد بله ولی من بیرون گاهی رفتارای بعضی زنها رو میبینم ک چطور علنا به مردای متاهل نخ میدن انقدر متاسفانه زیاد و وقیح هستن و بقدری مکار ک نمیشه گفت فقط مرد مقصره

بله منم میگم خیانت توجیه نداره ولی خب متاسفانه اکثرا این زنها هستن ک شروع کننده هستن و مردها هم خب اوایل واقعا نمیفهمن و زود گول میخورن برخورد زنی ک بهش خیانت میشه خیلی مهمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرد بله ولی من بیرون گاهی رفتارای بعضی زنها رو میبینم ک چطور علنا به مردای متاهل نخ میدن انقدر متاسف ...

درسته . جامعه جوری شده نه زنا از دست مردا امنیت دارن نه برعکس . آدم باید خودش مواظب خودش باشه

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
من همون کامنت اول گفتم که نظرم کلیه و تو به خودت نگیر ولی تو به خودت گرفتیش . بعدشم من کلا مرد جماعت ...

اوکی تو تاپیک من کامنت میذاری یعنی منظورت به من 

به هرحال هرکس حق اظهار نظر. داره ممنون 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بله منم میگم خیانت توجیه نداره ولی خب متاسفانه اکثرا این زنها هستن ک شروع کننده هستن و مردها هم خب ا ...

به قدری بیشرف و حروم لقمه بود جلوی من و شوهر بی غیرتش میخواست دلبری کنه بعد میگن فقط مرد مقصر هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
به قدری بیشرف و حروم لقمه بود جلوی من و شوهر بی غیرتش میخواست دلبری کنه بعد میگن فقط مرد مقصر هست

دیگه اینا هیچی حالیشون نیست فقط پی جلب توجه هستن مخصوصا مرد متاهل چندوقت بود می‌شناختی این عفریته رو؟

دیگه اینا هیچی حالیشون نیست فقط پی جلب توجه هستن مخصوصا مرد متاهل چندوقت بود می‌شناختی این عفریته رو ...

کلا سه هفته نشد سه بار رفتیم بیرون 

من فک میکنم محاله با زن شوهر دار وارد رابطه بشه اما رابطه جنسی نداشته باشهخصوصاکه میگی زنه خیلی بی ح ...

نمی‌دونم اما من حس می‌کنم نبوده معمولا حسمم دروغ نمیگه همون طور که تا زن رو دیدم حس کردم یه چیزی هست بینشون اما اینو حسم میگه رابطه جنسی نیوده یعنی فرصت نشده به. رابطه برسه اگر من دیر متوجه مبشدم به رابطه هم میکشبده شاید 

بعد اینکه کلا همسر من مرد شهوتی نیست یعنی محبت براش در اولویت هست تا رابطه 

سلامالهام خانم تا جائيكه من در جريان تاپيكهاى شما هستم همسرتون خيلى هواتون رو داشتن ؛چى شد كه به همس ...

عزبزم همون دوسه باری که با اون زنه و شوهرش رفتیم بیرون از کارای زن فهمیدم خنده هاش حرف زدنش بالاخره حس خانما تو ابن موقعیت ها دروغ نمیگه همسرمم  رفتارش تغییر می‌کرد سرد می‌شد همسر. من آدمی هست که تو‌ جمع خیلی محبت میکنه به من اما پیش اونا یه مقدار رفتارش تغییر می‌کرد

نمی‌دونم اما من حس می‌کنم نبوده معمولا حسمم دروغ نمیگه همون طور که تا زن رو دیدم حس کردم یه چیزی هست ...

من درد شما روکشیدم

یک ثانیه هم واینستادم

چون به نظرم کسی که به ناموس یکی دیگه رحم نکنه از حیوون کمتره

من شرایطم مشابه شما بود

خداروشاکرم تونستم تمومش کنم

مال منم خیلی بهم محبت میکرد و عالی بود

اما بعد اون اتفاق به نظرم از حیوون پست تر شد و دیگه ۱ ثانیه هم پیشش نموندم

[QUOTE=367342329]من درد شما روکشیدم یک ثانیه هم واینستادم چون به نظرم کسی که به ناموس یکی دیگه رحم نکنه از حیوون کم ...[/QUOTبرا شما هم با متاهل بود؟  

یکی از علت هایی که بهش فرصت دادم این بود که فکر می‌کنم بیشترا مردا خیانت می‌کنن مخصوصا اگر وضع مالیشون خوب باشه به یکی قانع نمیشن همه نه اما بیشتریا اینطور هستن گفتم حالا طلاق گرفتم چه تضمینی هست مرد دومی که میاد تو زندگیم بازم خیانت نکنه تازه از لحاظ اخلاق و خرج همه چیز مثل همسرم فعلیمم نباشه 

تو همین تاپیک خانمی گفت همسرش بسیار پولداره اما خسیس هست براش خرج نمیکنه تازه خیانت هم کرده بود همسرم غیر از ابن اشتباه واقعا خوبه یعنی این استباه رو نادیده بگیرم مردی به دست و دلبازی صبوری همسرم ندیدم 

[QUOTE=367342329]من درد شما روکشیدم یک ثانیه هم واینستادم چون به نظرم کسی که به ناموس یکی دیگه رحم ن ...

بله شرایطم کاملا مشابه شما بوده

چه طرز فکر اشتباهی داری که فک میکنی همه خیانت میکنن

ما لایق بودن با یه ادم حیوون خیانت کار نیستیم

اینو هر روز به خودم میگم

همسر منم عالی بود اما وقتی رفت با ناموس یکی دیگه دیگه اسمشو ادم نذاشتم

برام جالبه شما با این طرز تفکر که همه ی مردها خیانت میکنند موندید تو زندگی

بله شرایطم کاملا مشابه شما بودهچه طرز فکر اشتباهی داری که فک میکنی همه خیانت میکننما لایق بودن با یه ...

نگفتم همه گفتم بیشتریا 

روزی چندتا تو همین سایت تاپیک خیانت میبینی ؟؟ 

حالا ببین تو جامعه چقدر دیگه آمار بالاهست 

چه تضمینی هست که بعدی خیانت نکنه ؟؟؟ مگه اینکه تصمیم داشته باشی تا آخر عمر دور هر مردی رو خط بکش ازدواج نکنی چون هیچ تضمینی نیست که از این جدا شدی بعدی هم خیانت نکنه اینحوری مدام باید بسازی و خراب کنی 

به هرحال شما نتونستی ادامه بدی اما من موندم به دل خودم یه فرصت دادم تا الان که پشیمون نیستم خیلی هم راضی ام امیدوارم از این به بعد همین باشه