2777
2789
عنوان

تجربه من از خیانت و توصیه به خانم های که خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 8480 بازدید | 195 پست
الان میگه اولویت زندگیم خودم بودم از اول اینقد ناراحت نمیشدم،یکی هم میگه اگه شوهراتون کور و کچل و شک ...

من که خوشحالم اولویت تو زندگیم همیشه خودم بودم شاید بعضا بگن خودخواهی اما به قول شما تو اینجور مواقع آدم دلش نمیسوزه بگه این همه فداکاری کردم و گذشت آخر بهم خیانت شد 

اره بابا مرد هرچی زشت تر بهتر😂😂 ولی به خدا زشت ها اداشون بیشتره مردای خوشگل وفادارترن به خدا

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی عزیزمحق میگی خدا خوشبختیت رو همیشگی کنه الهی 🙏🏻

فدات شم عزیزم آرامش سهم همیشگی دلت 🌹❤️😘

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چطور آنقدر مطمینین جنسی نبوده؟

چون رابطشون به جایی نرسیده که به رابطه بکشه دوماه بوده ارتباط. داشتن حسمم میگه نبوده