2777
2789
عنوان

تجربه من از خیانت و توصیه به خانم های که خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 8369 بازدید | 195 پست
‌پس کم سن و سال هم نیستن متاسفانه به این مردا تا پای گور هم نمیشه اعتماد کرد آدم بوده با نوه و داماد ...

چهل و چند سالشونه

هر دو اقا و خانوم بسیار به روز و امروزی هستن

بعضی از زنا خیلی عفریته شدن،مردی که من میشناختم خیلی محترم و سر به زیر بود،بارها و بارها من دیدع بود ...

به خدا عین جریان. ما میمونه الان به هرکس تو فامیل بگی همسر من همچین کاری کرده باورشون نمیشه چون همه به چشم پاکی میشناسنش ولی میدونی برا من دوتا علت داره یکی اینکه کار همسر من با خانم ها خیلی ارتباط داره همسرمم کلا آدم خوش سر و زبونی هست خیلی دوم که مطمئنم اون زن آنقدر عشوه خریده اینو خام کرده اگر زنیکه رو از نزدیک ندیده بودم میگفتم مقصر فقط همسرم هست اما خودم دیدم چقدر کرم ریخت 

گفتم که امکان لغزش هر مردی تو هر سنی هست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چهل و چند سالشونههر دو اقا و خانوم بسیار به روز و امروزی هستن

بعید میدونم دوستت تصمیم به جدایی داشته باشه فعلا تو شوک هست با تراپیست و روانپزشک به مرور بهتر. میشه الیته همسرش هم اگر واقعا پشیمونه باید کمکش کنه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چهل و چند سالشونههر دو اقا و خانوم بسیار به روز و امروزی هستن

یادم رفت تو پست بالا بگم 

خیلی از این خیانت ها ازهمین رابطه های دوستی شروع میشه تو ابن روابط که هر کسی رو وارد حریم زندگیشون می‌کنن بالاخره ازش یه گندی درمیاد

به خدا عین جریان. ما میمونه الان به هرکس تو فامیل بگی همسر من همچین کاری کرده باورشون نمیشه چون همه ...

اره همین اقا رو من چقد دیده بودمش وقتی که همسرشم کنارش نیس،ادم از نگاه متوجه میشه من میدیدم که خیلی اقا و باشخصیت هس، هیچ نگاه و حرکت خاصی ازش ندیده بودم،منظورم اینه هول نبودن اصلا،

تو این مورد هم زنه میگفته من بخاطر تو رفت و امد میکردم خونت،انقد عفریته بوده تو پیامک ب مرده گفته بوده چیه اتقد ب زنت میرسی هواشو داری😡

خلاصه حدا ب قلبش ارامش بده

وای حق داری با این ثروت شما باید کلی لذت ببری وگرنه به چه درد میخوره این همه پول بازم خوبه تا الان ت ...

بچه هم ندارم 

این همه پول و ثروت به کی میرسه؟

مادرش هم میگه بچه نیاریا بدبخت میشه 💔

لعنت به روزی که من بعله گفتم 

بعید میدونم دوستت تصمیم به جدایی داشته باشه فعلا تو شوک هست با تراپیست و روانپزشک به مرور بهتر. میشه ...

حق طلاق رو گرفته ولی فعلا دست نگه داشته،میخاد فرصت بده ب همسرش ولی به راحتی هم نمیتونه ببخشه،

اینم بگم خونه اینا به اسمش هس

بچه هم ندارم این همه پول و ثروت به کی میرسه؟مادرش هم میگه بچه نیاریا بدبخت میشه 💔لعنت به روزی که من ...

الهی عزیزم ببخشید ثروتش به شما نمیرسه ؟؟؟ 

واقعا این همه جمع میکنه برا کی آخرم دولت بالا میکشه شما با قهر این چیزا نمیتونی وادارش کنی خودشو درست کنه ؟؟ 

اره همین اقا رو من چقد دیده بودمش وقتی که همسرشم کنارش نیس،ادم از نگاه متوجه میشه من میدیدم که خیلی ...

به درد اشغال دونی میخورن حیف اسم زن که یدک بکشن همون هرزه بهشون بیشتر میاد

حق طلاق رو گرفته ولی فعلا دست نگه داشته،میخاد فرصت بده ب همسرش ولی به راحتی هم نمیتونه ببخشه،اینم بگ ...

خب دوتا برگ برنده دستش هست طول میکشه. تا حالش خوب بشه فکر کن بعد این همه سال زندگی اعتماد با بچه ۱۸ ساله خیانت بینی واقعا دیگه آدم سابق نمیشه 

الهی عزیزم ببخشید ثروتش به شما نمیرسه ؟؟؟ واقعا این همه جمع میکنه برا کی آخرم دولت بالا میکشه شما با ...

الان توی قهرم باهاش

چرا ۱ از ۸ مال منه اما بقیه اش چی؟؟

همین الانم رفته به پدرش گفته من ارثی نمیخوام ازت بده بقیه

😭😭

منو چرا گرفته نمیفهمم

حداقل یک کیلو طلا خریده برا مادرش توی چهار پنج سال

خدای من شاهده که من وقتی زنش شدم دوچرخه نداشت

پای همه مصیبت ها نشستم 

دلم شکسته ازش

نمیتونمم نفرین کنم خواهرش اینطوری بشه تا بفهمن چون دلم نمیاد هیچ زنی بدبخت بشه

الان توی قهرم باهاشچرا ۱ از ۸ مال منه اما بقیه اش چی؟؟همین الانم رفته به پدرش گفته من ارثی نمیخوام ا ...

پس فقط برا شما خسیس هست عجب آدم پستی هست این همه طلا برا مادرش خریده بعد برا شما هیچی کاش یه تنبیه درست حسابی میکردیش ولی واقعا خیانت که کرده خسیس هم که هست شما پس چرا به پاش موندی؟ خوبی دیگه داره ؟

پس فقط برا شما خسیس هست عجب آدم پستی هست این همه طلا برا مادرش خریده بعد برا شما هیچی کاش یه تنبیه د ...

وقتی خیانت کرد بازم چیزی نداشت 

چهار ساله حدودا زندگیش زیر رو شد

من اگه میدونستم به پول برسه ادا میده اصلا نمیموندم

نذاشت دانشگاه هم برم کلا بختم رو سیاه کرد

الان که دارم مینویسم اشکام بند نمیاد 

میشه برام دعا کنی به ارامش برسم؟

از حماقت خودم خیلی خشمگینم

به درد اشغال دونی میخورن حیف اسم زن که یدک بکشن همون هرزه بهشون بیشتر میاد

الان میگه اولویت زندگیم خودم بودم از اول اینقد ناراحت نمیشدم،

یکی هم میگه اگه شوهراتون کور و کچل و شکم گنده شد تشویق نکنین بره عمل و باشگاه و...

وقتی خیانت کرد بازم چیزی نداشت چهار ساله حدودا زندگیش زیر رو شدمن اگه میدونستم به پول برسه ادا میده ...

گریه نکن قشنگم همه زنا بالاخره یه جوری از این مردا عذاب می‌کشن 

خدا به دلت آرامش بده خیلی ناراحت شدم امیدوارم شوهرت به خودش بیاد بفهمه مهمتر از شما تو زندگیش نیست