2777
2789
عنوان

بعضی از ما زنا خودمون توقع مرد رو میبریم بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 35 پست
ارتباط اولش بود من فکر میکردم پسر بامرام و خوبیهتهش فهمیدم از مرد بودن فقط اسمشو داره و پای هیچکدوم ...

الان کلا نمیدونم مردا چه مرگشونه ، همکارای خود من که متاهل هستن و زن و زندگیه خوبی دارند چراغ خاموش خیانت میکنند و دوست دختر دارند ، حتی همکار ۶۰ سالم که عروس داره

من تجربه ندارم ولی انقد خوندم و شنیدم ک بدبین شدم و باورم نمیشه اینطور چیزا روحس میکنم همه تهش خیانت ...

مرد بفعمه خیانت کنه عذاب سختی در انتظارشه خیانت نمیکنه 

شوهرم همیشه میگه اگه خیانت کنم صدف ابرو برام نمیزاره پدرمو در میاره از اول خیلی مهمه قوی رفتار کنید وسطش نمیشه 

شوهرم میگه مرد ببینه زن ابروداریشو میکنه و خطای مردو مدام میپوشونه هرکاری میکنه و همیشه مردسالاری به زنا اموزش میده خطای و مردو بپوشون وهرزگی مردو توجیح کن زن باید اینجوری باشه چون بنفع مردسالاریه هر چی زن بسته تر و ترسو ترباشه .

وقتی کسی خطا میکنه دیگه باید شمشیرو از رو بست 

ولی یسری زنا انقدرشوت و پخمه ان انقدر رو میدن به شوهر ،که شوهره میگه خیانت کنم فوقش میخواد چکار کنه میخواد خودشو اذیت کنه گریه کنه شب نخوابه افسردگی بگیره  بعدش یادش میره 

حتی یسری زنا انقدر پخمه ان شوهره خیلی پنهانی تر داره خیانت میکنه ولی زنرو خر میکنه با حرف و وعده وعید که زن شک نکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرد بفعمه خیانت کنه عذاب سختی در انتظارشه خیانت نمیکنه شوهرم همیشه میگه اگه خیانت کنم صدف ابرو برام ...

اره ۹۰درصد زنا بدبختن و بخاطر آبروشون سکوت میکنن انگار کسی ک خیانت کرده خودشه ن شوهرش

من ک مجردم ولی انقدری سر این خیانت حساس شدم ک از اسم ازدواج هم میترسم 

ولی اگه روزی خاسم ازدواج کنم باید ی شرط و شروطی در این مورد بزارم😂🫠

الان کلا نمیدونم مردا چه مرگشونه ، همکارای خود من که متاهل هستن و زن و زندگیه خوبی دارند چراغ خاموش ...

یسری مردای متاهل که خودشونو مجرد جامیزنن دخترای مردمو گول میزنن 

یمشت الت بدست سرگردان که خودشونو روی زنای اطرافشون تخلیه میکنن و از زنا سواستفاده میکنن و هزار تا مریضی جنسی به زنشون و دختر مردم میدن اخرشم نه کسی کاریشون داره نه ابروشون میره نه مجازاتی میشن فقط ی عده زن این وسط تباه ی مرد خودشیفته الت بدست شدن 

اره ۹۰درصد زنا بدبختن و بخاطر آبروشون سکوت میکنن انگار کسی ک خیانت کرده خودشه ن شوهرشمن ک مجردم ولی ...

مردسالاری تو سر زنا کرده همیشه مقصرن امیشه بدهکارن همشه باید عذاب وجدان داشته باشن 

همشون اغلب مرد پرستنخودشون خوار و دلیل مرد میکننپسرهاشون هم وابسته بار میارن تا زندگی کس دیکه رو به ...

مرد پرست نیستن حسود و مریضن خودشون بدبخت شدن تداش میکنن زنای دیگه هم بدبخت شن زیر فشار مردسالاری له بشن