2777
2789
عنوان

خانومای باردار ک ماهای اولتونه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 161 پست
نرماله عزیزم منم یه سوالی دارم شما چه زمانی بی بی چکتون مثبت شد ؟ تاخیر داشتین ؟ بعد در حین تاخیر اح ...

دقیقا علائم مثله پریودیه تا چند هفته اول 

من دوروز بعد تاخیرم‌زدم مثبت شد 

خواستی بزنی با اولین ادرار صبح گاهی بزن 

سعی کن حداقل ۳ روز بعد تاخیرت یا یه هفته بعد بزنی مطمعن تزه

دلپیچت طبیعی نیست به دکترت بگو حتما امابرا تهوع صبحا یه تیکه نون خشک یا بسکوییت بخور . سعی کن غذاهای ...

نمبذونم برم دکتر چیکار کنم اخه قبل بارداری هم مشکل روده داشتم دارو داشتم ولی درست مصرف نکردم الانم فک کنم همونه حالا نمیدونم برم پیش دکتر زنان یا همون دکتر داخلی خودم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار همون ۱۶ امالبته من یه هفته زودتر از موعدم بی بی چک زدم و مثبت شد

وای چقد خوب ک زود نشون داده 

من چند روز پیش یدونه زدم واسه کنجکاوی 

یه هاله محوی انداخت اما بهش اهمیت ندادم 

اخه میترسم چیزی بخورم دهنم یه مزه بدی میگیره بعدش ک بیزار میشم شما چند هفته ای

من ۱۶ هفته ام

ولی از مشکلات معده ام عاصی شدم

منم همینجوری بودم یه چیز که میخوردم دیگه نمیتونستم بخورم

شیرینی و کیک همراهم بود یه گاز میزدم میزاشتم کنار که معده ام خالی نباشه فقط

سعی کن تعداد وعده هاتو زیاد کنی با مقدار کم و چیزای بخوری که خوشت میاد

از غذاخوردن بیزارم اخه بعدش تهوعای شدید میگیرم 

خیلی سختمه نمیذونم چیکار کنم ضعف دارم همش

نمبذونم برم دکتر چیکار کنم اخه قبل بارداری هم مشکل روده داشتم دارو داشتم ولی درست مصرف نکردم الانم ف ...

ب دکتر زنان بگو اول ببین اصن مشکلی نداره ؟ اگ بیرون روی زیاد داشته باشی خطرناکه بعد برو پیش دکتر داخلی 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

وای چقد خوب ک زود نشون داده من چند روز پیش یدونه زدم واسه کنجکاوی یه هاله محوی انداخت اما بهش اهمیت ...

مال منم حاله بود

دوبار به مدت ۴ روز زدم هر دوبار هاله بود بعد پر رنگ تر شد

دیگه رفتم ازمایش که بتا خونم ۸۸۹ بود

اسی ببین به چی ویارت کمتره اونو بخور

میگن سیرابی تهوع رو کمتر میکنه 

قرص دمیترون هم میتونی بخوری محازه تو بارداری ولی یکم یبوست میاره مجبور نبودی نخور

حتما یه چیزایی هست ک بدنت بهشون واکنش نشون نمیده با تست کردن متوجه میشی .اما گرسنگی بکشی خدا نکرده معدت هم اذیت میشه

گشنگی و ظعف طبیعیه ولی اصلا این اشتباهو نکن ک نخوری ببین من میخوردم تازه اصلا گشنمم نمیشدا ب زور ب خ ...

اخه دلم هیچی نمیخاد برا خوردن ب هرچی فکر میکنم چندشم میش بعد به چیزایی میخام ک اصلا ممکن نیس مثلا به بار همسایمون شیربزنج اورد بزام مزش زیر دندونمه همش همونو ذلم میخاذ ولی خب نمیش یا دلم آش میخاد ک خب همیش ک نیس 

منم چند روز پیش تهوع داشتم شامم جرات نمیکردم بخورم یکی دو روزه بهتر شدم،دل درد ندارم پهلوهام یه جوری ...

چند هفته اید 

خیلی سخته من زود کم اوردم حس میکنم نمیتونم دیگ تحمل کنم افسرده شدم

مال منم حاله بوددوبار به مدت ۴ روز زدم هر دوبار هاله بود بعد پر رنگ تر شددیگه رفتم ازمایش که بتا خون ...

خیلی دوس دارم فردا بی بی بزنم ببینم چی میشه 

اما هاله ی من خیلی کمرنگ بود 

واسه همین اصلا بهش دل خوش نکردم 🥲

اخه دلم هیچی نمیخاد برا خوردن ب هرچی فکر میکنم چندشم میش بعد به چیزایی میخام ک اصلا ممکن نیس مثلا به ...

یه قابلمه شیر برنج درست کن البته بهتره شکر نریزی برای جلوگیری از دیابت بارداری،از همون کاسه کاسه بخور وقتایی که گشنته ولی خب برنج زیادم خوب نیست خیلی کم بخور تو هر وعده

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی دوس دارم فردا بی بی بزنم ببینم چی میشه اما هاله ی من خیلی کمرنگ بود واسه همین اصلا بهش دل خوش ن ...

خدابزرگه هرچی صلاح بدونه پیش میاد

ایشالله که یه نی نی سالم و صالح و خوشگل خدا بهت بده

عزیزم بخور هرچی نخوری بدنت بیشتر ضعف میکنه تهووتم بیشتر میشه برا رشد جنینتم خوب نیست اگه غذا رو معدت ...

خیلی سخته ک از همه چیز بدت بیاد و نتونی بخوری فقط غذاهای شور دوس دارم از غذای خودمم بدم میاد دستپخت خودمو نمیتونم بخورم از بیسکوییتو کیکو اینام متنفر شدم نمبدونم چی بخورم ضعف نکنم 😔