2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره گلم . البته به نظرم یه سونو هم انجام بده از نظر واریکوسل هم چکاپ بشه بهتره بعدا واسه اقدام خدای ...

فعلا ازمایش اسپرمو‌ به زور دارم راصی میکنم

امروز دکتر رفتم  و نوشت چیزی از واریکوسل نگفت فقط اینو گفت

برا خودمم سونو واژینال نوشت

سونو واژینال هزیتش بیشتره از رو شکمی؟ میدونین چقده؟تا حالا نرفتم ولی سونو شکمی زیاد رفتم

اللن که ۶ سیکلمه سونو برم تخمکامو نشون میده؟

فعلا ازمایش اسپرمو‌ به زور دارم راصی میکنمامروز دکتر رفتم و نوشت چیزی از واریکوسل نگفت فقط اینو گفت ...

ن دویست پنجاه  سونو واژن من تازه سونو رفتم واسه ای وی اف

بیزارم ازت زندگی..... 
کدوم ازمایشارو نوشته بود تو برگه ای که داده دوتا ازمایشو تیک زده برا مارو

اسپر زنانه منظورته ماما  صدخوردی گرفتش آزمایش با بیمه چهارصدخورد بیمه سلامت 

بیزارم ازت زندگی..... 
ن دویست پنجاه سونو واژن من تازه سونو رفتم واسه ای وی اف

پس تقریبا دو برابره اونیکیه

ایشالله باردار بشی عزیزم چند وقته  اقدام کردی 

من ۸ ماهه ولی دلشوره دارم حس میکنم‌مشکل دارم من‌ادم استرسی ام یکمم روحیم خوب نیست حس میکنم مانع بارداریم اعصابمه

بیشتر حس میکنم‌مشکل از منه ولی دکترا اولش ازمایش اسپرمو میگن برو

پس تقریبا دو برابره اونیکیهایشالله باردار بشی عزیزم چند وقته اقدام کردی من ۸ ماهه ولی دلشوره دارم ح ...

من بچه دارم تازه یه سال نیمشه واسه کسی دیگ رحم اجاره ای شودم اره خیلی بد این خانمه همین استرسی.بود چن تا سقط داشته دیگ باردار نشد من شدم رحم اجاره ایش

بیزارم ازت زندگی..... 
فعلا ازمایش اسپرمو‌ به زور دارم راصی میکنمامروز دکتر رفتم و نوشت چیزی از واریکوسل نگفت فقط اینو گفت ...

سونو وازینال بین 450 تا 500 تومن بدون بیمه فقط اگر معذب میشی فبلش ازشون سوال کن چون اکثرا دکتراش مرد هستن . چند وقته اقدامی ؟ دکتر خودت ازمایش اسپرم نوشت یا دکتر اورولوزی ؟