2777
2789
سلام سناجون خوبی من بازاومدم حست رومیگی رای طلاقم اومده امضامونده به نظرت اعتراض بزنم کشش بدم یاتموم ...

سلام عزیزم خوبییی

خودت دلت نیست ولی حسم میگ تموم کن🥲ولی بازم منطق خودت ببین چی میگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم خوبیییخودت دلت نیست ولی حسم میگ تموم کن🥲ولی بازم منطق خودت ببین چی میگه

سناجون شوهرم بادوزن ارتباط داشت یکیش موبلوندوسفیدیکیش سبزه کدومشون ازدواج میکنه ؟؟؟؟طلاق داره ؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
سلام عزیزم خوبیییخودت دلت نیست ولی حسم میگ تموم کن🥲ولی بازم منطق خودت ببین چی میگه

سناجون انشاالله خوشبخت بشی ❤️❤️❤️به نظرت بعدطلاق برمی گرده یاکلامیره ؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
کلا میره سرش گرمه

من گفتم شایدبخاطربچه هابرگرده یعنی زنه گفته نگه میدارم ؟؟اخه همین طوریشم میگی نمیسازن باهم 

اره بچه هارم میبینم نگه میداره احتنالانمیسازن والا دعوا میکنن

سناجون درموردمن چی حس میکنی ازدواج مجددارم ؟؟؟خوبه یانه ؟؟؟؟