2777
2789
عنوان

مادرش میخواد بچمو ازم بگیره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 77 پست
نیمدونم چی بگم حق دارید شما من خودم از عصر آنقدر بهم ریختم که به هیچی نیمتونم فکر کنم چیکار کنم آخه ...

حستو می فهمم خدا کمکت کنه.  ۹تا کوثر بخون به نیت زنه که اگر شری داره براتون ازتون دور بشه.  و بعدهم بسپار بخدا 

بعضی وقت ها یک شر در ظاهر شره

در واقع خیر و ارامشه 

شما با مهربونی و قلب پاک هوای بچه رو داشتی

شاید خدا میخواد بهت لطف کنه

شاید همین شوهری که میگه دایه مهربانتر از مادر نشو

یه مریضی بچش بگیره همشو سر تو خالی کنه و خدا این قسمت رو دیده و میخواد بلا ازت دور باشه

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
این زن مادربشونیست!فقط ازحسادت اینکه ،بچه بهت مادرمیگه وانس گرفته ،میخواداینکاربکنه بچه رومیخواست دو ...

بخدا من بچه دو ساله ای رو گرفتم که حتی مادرش بهش شیر خودشو نداده بود بخاطر افسردگی بعد زایمان 

یک عطسه می‌کنه من دو شبانه رو بیدار میمونم بالا سرش که تب نکنه 

مثل یک غنچه نگهش داشتم دوسال

حالا اومده میخواد ببرتش 

هنوز شوهرم تصمیم قطعیشو نگرفته من از عصر اشکم بند نبومده

هیچکس هم قلب منو نمی‌بینه😭

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا من بچه دو ساله ای رو گرفتم که حتی مادرش بهش شیر خودشو نداده بود بخاطر افسردگی بعد زایمان یک عطس ...

شوهرت چطورتصمیم قطعی نگرفته 

بگیدبروقانونی اقدام کن 

بعدهم دردادگاه تعهدبده دوباره نبره ،فیلش‌یادهندوستان کرد پسش بفرسته ،روحیه بچه رونابودکنه 

تودادگاه دلیل اینکه دوسال حتی دیدنش نیومدن روبگه 

شایداصلادادگاه صلاح ندونه بچه پیش مادرش برگرده 

به خصوص اینکه شمارومادر خودش میدونه

توروخدا شماهم دعا کنید مادرش بیخیال بشه و بچه رو ببخشه به من من خیلی ممنونتم عزیزم خیلی خیلی

فقط ی سوال از همسرتون دارم !

اگه  مادر دوباره بچه رو برگردوند توقعش از شما چیه؟

اون موقع وظیفت میدونه دایه مهربان تر از مادر بشی؟

من کاری ندارم به اینکه حق مادرش هست یا نه!

ولی لازم می بینم یکی ارزش کار شمارو بهشون گوشزد کنه.

باید برای هر تصمیمی شما تحت نظر تراپیست باشید .

شوهرت چطورتصمیم قطعی نگرفته بگیدبروقانونی اقدام کن بعدهم دردادگاه تعهدبده دوباره نبره ،فیلش‌یادهندوس ...

آره امروز صبح باهاش صحبت کردم گفتم یکم منطقی فکر کنه 

می‌دونم خودشم نمیتونه بده بچه رو 

ولی همش می‌ترسه حقی به گردنش باشه و بچه رو الکی از مادرش محروم کنه

فقط ی سوال از همسرتون دارم !اگه مادر دوباره بچه رو برگردوند توقعش از شما چیه؟اون موقع وظیفت میدونه ...

اون حرف رو واقعا توی عصبانیت گفت چون من باهاش بد حرف زدم و گفتم عمرا بچه رو نمیدم 

ولی آخه واقعا حق من چی میشه این وسط 

اون باشه اونم مامانش ، من هیچکدوم به اندازه من دلسوز این بچه نبودن بخدا 😭

حالا همه میگن نه حق با مادرشه و به هر حال زایمان کرده و ...

یکی نیست منو ببینه

نیمتونم 😭 هیچکس برام این بچه نمیشه چطور جاشو با کسی پر کنم من خودشو دوست دارم خودشو می‌خوام😭

چه قلب پاکی داری عزیزم مطمینم اون بچه پیش تو جاش خوبه ایشالا که پیشت بمونه. اما اگه رفت هم خدا بهترین ها رو برات میاره

چه قلب پاکی داری عزیزم مطمینم اون بچه پیش تو جاش خوبه ایشالا که پیشت بمونه. اما اگه رفت هم خدا بهتری ...

ممنونم عزیزم ، لطفا شماهم برام دعا کن که خدا بهم ببخش این بچمو و نذاره بره

ممنونم عزیزم ، لطفا شماهم برام دعا کن که خدا بهم ببخش این بچمو و نذاره بره

عزیزم اون داستان که نوشتی یه آقا عاشق کسی دیگه شده همسر خودت بوده در ازدواج سابقش. درسته؟ و اون خانوم که همسرتون عاشقش شد خودت بودی آره؟

عزیزم اون داستان که نوشتی یه آقا عاشق کسی دیگه شده همسر خودت بوده در ازدواج سابقش. درسته؟ و اون خانو ...

نه عزیزم ، اتفاقیه که در حال حاضر برای دوستم افتاده ❤️

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه م ش.ا.و.ر میشناسم داخل رو.بیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضا.یت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل ما.لی دارن تخفیف میده در حد رایگان

برای بقیه هم هز.ینه اش خیلی پایین

اینم ای.دی رو.بیکا: P_z_314_70