2777
2789
عنوان

مادرش میخواد بچمو ازم بگیره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 77 پست
قرار همین بوده که تا هفت سالگی دست مادر باشه ولی خود خانم گفته نمی‌خواد بچه رو و سپرده به پدرش و رفت ...

خوب‌

سر این‌بچه دم‌ب دیقه بخاد بیاد پیش شوهرت‌گریه زاری کنه خدایی نکرده شوهرت احساسی بشه یچی بینشون پیش بیاد خوبه؟؟؟

نمیدونم چی‌بگم

اگه حضانت با شوهرت باشه که مشکلی نیس ولی نمیدونم واقعا چطور دلشون میاد بچه دوساله رو ول کنن برن بعد ...

حتی نیومده بچه اشو ببینه این مدت

الان یهو اومده میگه بچمو بدید 😭 من دوساله سلول به سلول بدنم وابسته بچه شده آخه چطور یکباره ولش کنم بچمو💔

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از همون‌جایی ک‌شما میارین نظرتون‌مخالف دلیل بر اشتباه بودن نظر من نیستریپلای نکنید خوب

چون دارین حرفی میزنید که ربطی نداره!

من ازجایی حرفی از خودم در نیاوردم

مثع این هست شما پدرتون ول کنه بره بیان بهتون بگن عب نداره یکی دیگه میاد جاشو پر میکنه😑🤦‍♀️

متاهل🧸

شوهرت حاضره بچه رو بده بهش؟میدونم براش مادری کردن و‌الان دلت پراز دردهایشالا صلاح خدا با خواست شما ی ...

شوهرم میگه حتی یک هفته هم نمیتونه بچه رو تحمل کنه این زن

فقط الان بهونه گیری کرده که بچه رو بگیره

ولی من میترسم که شوهرم بخواد منو کول بزنه با این حرفا که قانع شم بدم بچرو

چون دارین حرفی میزنید که ربطی نداره!من ازجایی حرفی از خودم در نیاوردممثع این هست شما پدرتون ول کنه ب ...

شما فکر می‌کنید ربطی نداره این نظر شماست 

منم همینطور از جایی در نیوردم 

بهرحال این خانوم بدنیا نیورده بچه  رو مادرش اومده میخادش میگه شوهرش میگه اون مادرشه

زنه میاد پیش شوهره گریه  زاری

باید پای زنه سابق از زندگیش ببره 

هرچند دوری از بچه سخت باشه

خوب‌سر این‌بچه دم‌ب دیقه بخاد بیاد پیش شوهرت‌گریه زاری کنه خدایی نکرده شوهرت احساسی بشه یچی بینشون پ ...

نمی‌دونم واقعا عقلم قد نمیده 

تا همین دو هفته قبل داشتیم زندگیمونو میکردیم نمی‌دونم چیشد یهو 😭

چرا باید‌گولت بزنهزنشی و‌هرکار بخواد بکنه بهت میگه قبلش

آنقدر حالم بده که به همه چی مشکوک شدم و ترسیدم

اصلا نیمتونم تصور کنم اگر یک شب پیشم نباشه من چیکار کنم

عقلم میگه اونم مادرشه به هر حال درد زایمان شو کشیده

ولی قلبم داره آتیش میگیره

شما فکر می‌کنید ربطی نداره این نظر شماست منم همینطور از جایی در نیوردم بهرحال این خانوم بدنیا نیورده ...

یه لحظه با تمام وجودتون تصور کنید یه بچه رو به سرپرستی قبول کردید 

با تمام سختی ها و بالا پایین ها در نظر بگیرید مادر بچه میخواد بیاد بچه رو ازتون کامل بگیره

واقعا حس میکنید جاش پر میشه؟

درسته مادرشه حقشه که بچشو ببره ولی تو این چند سال کجا بود ایا یه مادر واقعی میتونه یه لحظه از بچش دل بکنه بدون اینکه بدونه اون طفل معصوم قراره زیر دسته چه کسی بزرگ بشه و باهاش چه رفتاری بشه

من فقط بااین قسمت از حرفتون که گفتید جاش پر میشه مشکل داشتم وگرنه بقیه حرفاتون صحیح و درسته

متاهل🧸

ببین شوهرت چی میگه راضیه نگهداریش؟!

آره شوهرمم ناراحته که بخواد ببرتش 

ولی نمی‌دونم چرا رحمش اومده به همسر سابقش 

توی عصبانیت به من میگه دایه مهربان تر از مادر نشو😭من از مادر کمتر نبودم واسه این بچه یعنی چی آخه این حرف

یه لحظه با تمام وجودتون تصور کنید یه بچه رو به سرپرستی قبول کردید با تمام سختی ها و بالا پایین ها در ...

نمیگم راحت ک

میگم خوب چاره چیه

اسی برای اینکه شر زنه رو کم‌کنه مجبوره دیگه

گفتم جاش پر میشه ک بهش انرژی بدم انشالله برای بچه اوردن خودش 

دیگه چاره چیه

اینجور زن ها تا میبینن شوهره ازدواج کرده همه کار میکنن خراب کنن زندگیشو

آنقدر حالم بده که به همه چی مشکوک شدم و ترسیدماصلا نیمتونم تصور کنم اگر یک شب پیشم نباشه من چیکار کن ...

عزیزم

میدونم خیلییییی سخته

رحمش افتاده ب دلت

و بهش وابسته شدی

مهرت ب دلش افتاده

نمیدونم چی بگم

خدا هرچی ب صلاحته رو رقم‌بزنه

غصه نخور 

بسپر ب خدا از ته دل

آره شوهرمم ناراحته که بخواد ببرتش ولی نمی‌دونم چرا رحمش اومده به همسر سابقش توی عصبانیت به من میگه د ...

دیدی عزیزم 

کاش همه ی کسایی ک ریپلای کردن ب من این کامنت ببینن 

من‌نمیدونسم شوهرت چی گفته بهت ولی میدونسم زیادی کش بدی آدم بده ی این بازی تویی متاسفانه