2777
2789
عنوان

استوریهای زنی که باهاش بهم خیانت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 79 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودتو آب کردی ینی چی این چکاریه چرا پیج اون پتیاره رو داری بلاک کن بره ب قبرستون

و درمورد خودت، واقعا فکر کردی خود ب خود خوب میشی؟ بدون اینکه از کسی کمک بگیری؟ یه زخم رو ب حال خودش رها کنی خوب نمیشه عفونت میکنه! حتما حتما جلسات مشاوره برو ذهنت آشفته‌س نیاز ب درمان داره

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

همین چن روز پیش کوچمون سر خیانت مرده خونه و زندگیشو فامیلای دختر، نابود کردن .اونقد مرده رو زدن من دلم خنک شد.راهش فقط همینه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

عزیزم کاملا حق داری 

اما شک و شبهه بی دلیل باعث از بین رفتن آرامش و آسایش از روح و روانت و زندگیت میشه

چون میگید اون موقع بخشیدم بهتره اصلا یاد آوریش نکنید یا حدالامکان هروقت یادتون افتاد فکر کنید این فقط یه خواب بد بوده و بیدار شدید و در واقعیت همچین اتفاقی نیوفتاده

سعی کنید دوباره شوهرتون رو مثل قبل این اتفاق دوست داشته باشید

اینکه مدام بخواید یادآوری کنید علاوه بر اینکه روح و روانتون بهم میریزه باعث بهم ریختن و از هم پاشیدن زندگیتونم میشه

متاهل🧸

این چیزا برام مهم نیست فقط میخوام یکی آرومم کنه راهنمایی عاقلانه کنه

امیدوارم کارت درست بشه

نمیدونم چی بهت بگم اصلا حالت درک میکنم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
حق داری ماهم هرچی بگیم اروم نمیشی فقط باید بگذره تا کمی شاااید کمی کمرنگ شه😥

هرچی‌میگذره این حافظه ام یادش میره دیروز چیکارکردم یا الان باید چیکارکنم اماااا این چیزا هرگز حتی کمرنگ نشده برام 

الانم ک بعد چندماه پیج این زنه رو دیدم و همش داره از قیافش و عاشقانه و گل و این چیزا میزاره تازه دو سه روز پیش اومده بود شهرمون من با هرچی میزاره دستم میلرزه

نمیدونم ادامه میده یان ولی استوریهای این زنه رو از کنجکاوی هرلحظه با پیج فیک دارم میبینم و انگار دار ...

برو پیش تراپیست🙁

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
متاسفانه طرف عوضم بشه عوضی بازیش تا ابد تو خاطر آدم میمونه حتی جدا هم بشی بری تو رابطه جدید اثراتشو ...

حق با شماست ب خودم میگم جدا بشم یکی اگه هم پیدا بشه اونم خیانت میکنه با این چیزایی ک تجربه کردم یکی پاکم باشه من اذیتش میکنم 

چجوری روی خودم کار کنم ؟ میشه یکم مثال بزنید

هرچی‌میگذره این حافظه ام یادش میره دیروز چیکارکردم یا الان باید چیکارکنم اماااا این چیزا هرگز حتی کم ...

حس میکنی همسرت هنوز درارتباطه باهاش؟؟

میفهممت اما باخودت فکر کن ارزشش رو داره؟؟ارزش اینهمه استرسی ک میکشی این حال خرابیات..

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔