من ۲۹ام پریود شدم و بعد از اون با شوهرم رابطه بدون دخول داشتم،(ببخشید که اینقدر باز میگم رابطه از پشت داشتیم ولی اصلا نتونستم تحمل کنم میگم نکنه از مایع منی وارد شده باشه)حالا از دیروز یه ترشحات قهوه ای رنگ روی لباسم مبینم یا ادرار میکنم چند لخته قهوه ای خارج میشه نمیدونم واقعا مال استرسه حالت تهوع دارم یا چی بنظرتون حامله نیستم
جغرافیای کوچک من بازوان توست🤵👰انشالله قراره که۱۴۰۳/۳/۳بهم برسیم😍میشه برا برا حاجت هردوتامون یه صلوات بفرستین؟!💖از اون بچه خرخونای کلاسم که ته کلاس داد میزدن خانوممم امروز امتحان داریم😂🤍عاشق آشپزی و شیرینی پزیم اگه سوالی در این باره داشتی در خدمتم دوست قشنگم🌱چن ساله که زبان میخونم در این باره هم درخدمتم😂🌺کاربر قدیمی سایتم ولی بی دلیل نی نی سایت منو تعلیق کرد🥺اسم قبلیمم چای آلبالویی بود🍰☕راستی عاشق شعرای علیرضا بدیع هستم برا همین سرخط امضام یه بیت از شعرای ایشونه🤭عاشق این شعرشم🥺🤍🌱آورده است چشم سیاهت یقین به منهم آفرین به چشم تـو هم آفرین به من من ناگزیر سوختنم چون که زل زده ستخورشید تیــــز چشم تـو با ذره بین به منای قبله گـــاه نـــــاز ! نمـــــازت دراز باد !سجاده ات شدم که بسایی جبین به منبـــــر سینه ام گذار سرت را کــــه حس کنم نازل شده ست سوره ای از کفر و دین به منیاران راستین مرا می دهد نشـــاناین مارهای سرزده از آستین به منتا دست من به حلقه ی زلفت مزین استانگار داده است سلیمان نگیـــن بــــه منمحدوده ی قلمرو من چیـــــن زلف توست از عرش تا به فرش رسیده ست این به من جغـــرافیــــای کوچک من بازوان تــــوست ای کاش تنگ تر شود این سرزمین به من ...علیرضا بدیع
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
ببین امکان داره ولی خیلی خیلی کم مگه اینکه تخمک تو و اسپرم اون خیلی قوی باشه از ۱۰۰ درصد ۸ درصد احتمال داره اونم در صورتیکه بریزه روی واژن یا نزدیک واژن