2777
2789
عنوان

دلم میخواد پرتقال بو کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 28 پست
نه این لامصب بوش خوشمزسسس😅😂

خب پس چرا پوستشو نمیگیری خشک کنی بزاری روی بخاری 😀 الانم ک هوا سرده و حتما تو خونه بخاری هست اگرم ندارین روی گاز میتونی رو شعله کم بزاری 💁‍♂️

بوووووی پوست پرتقاااااال دیوانم میکنه از خود پرتقال صد برابر بهتره بوووش 🍊😍😊

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
نخند گناه دارم🥲😂البته خودمم خندم گرفتهبعد دلم نمیخواد بخورمش سیرمفقط بو میکنم😅

وای خیلی دوس داشتم ببینمت 

خیلی بانمکی الان😂😂

ایشالا به سلامتی نی نی تو بغل کنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزمممم طبیعیه. همونطور که یه سری چیزا برای خانم باردار بوی بدی دارن و باعث تهوع میشن، یه سری چیزام ...

اخی

آره منم از یه سری بوها بدم میاد

مثل بوی تخم مرغ،بوی عطر شیرین و تند،بوی قلیون و یه سری چیز دیگه

یه لحظه ترسیدم که بخاطر کمبود ویتامین و اینا نباشه

اخی🥹پس طبیعیه این چیزا

اره عزیزم من دختر داشتم حالا خواهر ترشی آلوچه بو میکرد برااون پسربود

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
اره عزیزم من دختر داشتم حالا خواهر ترشی آلوچه بو میکرد برااون پسربود

اخی

من ترشک و آلوچه میخورم بو نمیکنم

کلا ویارم به چیز خاصی نیست

رندوم از یه چیزایی خوشم میاد و از یه چیزایی بدم میاد

اینطور نیستم که فقط ترشی یا فقط شیرینی بخورم😅

اخیمن ترشک و آلوچه میخورم بو نمیکنمکلا ویارم به چیز خاصی نیسترندوم از یه چیزایی خوشم میاد و از یه چی ...

عزیزمم اره ادما ویارشون باتوجه ب بدنشونه ولی کلن تمایل ب ترشی احتمال پسربیشتره تمایل ب شیرینی جات دختر ...ولی خب ایناهمش احتماله ...انشاالله ک صحیح و سلامت باشه

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
عزیزمم اره ادما ویارشون باتوجه ب بدنشونه ولی کلن تمایل ب ترشی احتمال پسربیشتره تمایل ب شیرینی جات دخ ...

اها

ان شاءالله عزیزم🥹🤍

من کلا حالت تهوع و اینا ندارم،به جز دو سه بار

معمولا حالم اوکیه

همه ی غذا ها رو میتونم بخورم و خیلیم خوش غذام 😅فقط از مرغ و تخم مرغ خوشم نمیاد

و از شیرینی زیاد خوشم نمیاد مثلا ابمیوه های مصنوعی و شیرکاکائو و شیرموز شرکتی رو دوست ندارم

از ترشک و انار با نمک و فلان خیلییی خوشم میاد جدیدا

از قبل عاشق کاکائو بودم الانم ازش بدم نیومده

خیار هم بعضی وقتا به سرم میزنه بخورم😅

از چیزایی که زیادی چرب و سنگینن مثل فست فود و کوبیده و فلان زیاد خوشم نمیاد جدیدا

همین دیگه

بقیه میوه ها و خوراکی ها رو عادی میخورم😅

حالا با این شرایط بنظر شما ویارم به چیه☹️😅

اهاان شاءالله عزیزم🥹🤍من کلا حالت تهوع و اینا ندارم،به جز دو سه بارمعمولا حالم اوکیههمه ی غذا ها رو ...

هردو جنسیت🤣🤣🤣🤣از کدوم جنسیت چنتا علائم داری 😄ولی بیشتر بیشتر به پسر میخوره انگار

هردو جنسیت🤣🤣🤣🤣از کدوم جنسیت چنتا علائم داری 😄ولی بیشتر بیشتر به پسر میخوره انگار

همین دیگه😅😂

خودمم وقتی وضعیتمو با بقیه و علایم توی اینترنت مقایسه میکنم بیشتر گیج میشم😅

خدا بزرگه ان شاءالله صحیح و سالم باشه فقط🥹🤍

همین دیگه😅😂خودمم وقتی وضعیتمو با بقیه و علایم توی اینترنت مقایسه میکنم بیشتر گیج میشم😅خدا بزرگه ا ...

انشاالله