2777
2789
عنوان

دلم میخواد پرتقال بو کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 28 پست
نه این لامصب بوش خوشمزسسس😅😂

خب پس چرا پوستشو نمیگیری خشک کنی بزاری روی بخاری 😀 الانم ک هوا سرده و حتما تو خونه بخاری هست اگرم ندارین روی گاز میتونی رو شعله کم بزاری 💁‍♂️

بوووووی پوست پرتقاااااال دیوانم میکنه از خود پرتقال صد برابر بهتره بوووش 🍊😍😊

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
نخند گناه دارم🥲😂البته خودمم خندم گرفتهبعد دلم نمیخواد بخورمش سیرمفقط بو میکنم😅

وای خیلی دوس داشتم ببینمت 

خیلی بانمکی الان😂😂

ایشالا به سلامتی نی نی تو بغل کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمممم طبیعیه. همونطور که یه سری چیزا برای خانم باردار بوی بدی دارن و باعث تهوع میشن، یه سری چیزام ...

اخی

آره منم از یه سری بوها بدم میاد

مثل بوی تخم مرغ،بوی عطر شیرین و تند،بوی قلیون و یه سری چیز دیگه

یه لحظه ترسیدم که بخاطر کمبود ویتامین و اینا نباشه

اخی🥹پس طبیعیه این چیزا

اره عزیزم من دختر داشتم حالا خواهر ترشی آلوچه بو میکرد برااون پسربود

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
اره عزیزم من دختر داشتم حالا خواهر ترشی آلوچه بو میکرد برااون پسربود

اخی

من ترشک و آلوچه میخورم بو نمیکنم

کلا ویارم به چیز خاصی نیست

رندوم از یه چیزایی خوشم میاد و از یه چیزایی بدم میاد

اینطور نیستم که فقط ترشی یا فقط شیرینی بخورم😅

اخیمن ترشک و آلوچه میخورم بو نمیکنمکلا ویارم به چیز خاصی نیسترندوم از یه چیزایی خوشم میاد و از یه چی ...

عزیزمم اره ادما ویارشون باتوجه ب بدنشونه ولی کلن تمایل ب ترشی احتمال پسربیشتره تمایل ب شیرینی جات دختر ...ولی خب ایناهمش احتماله ...انشاالله ک صحیح و سلامت باشه

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
عزیزمم اره ادما ویارشون باتوجه ب بدنشونه ولی کلن تمایل ب ترشی احتمال پسربیشتره تمایل ب شیرینی جات دخ ...

اها

ان شاءالله عزیزم🥹🤍

من کلا حالت تهوع و اینا ندارم،به جز دو سه بار

معمولا حالم اوکیه

همه ی غذا ها رو میتونم بخورم و خیلیم خوش غذام 😅فقط از مرغ و تخم مرغ خوشم نمیاد

و از شیرینی زیاد خوشم نمیاد مثلا ابمیوه های مصنوعی و شیرکاکائو و شیرموز شرکتی رو دوست ندارم

از ترشک و انار با نمک و فلان خیلییی خوشم میاد جدیدا

از قبل عاشق کاکائو بودم الانم ازش بدم نیومده

خیار هم بعضی وقتا به سرم میزنه بخورم😅

از چیزایی که زیادی چرب و سنگینن مثل فست فود و کوبیده و فلان زیاد خوشم نمیاد جدیدا

همین دیگه

بقیه میوه ها و خوراکی ها رو عادی میخورم😅

حالا با این شرایط بنظر شما ویارم به چیه☹️😅

اهاان شاءالله عزیزم🥹🤍من کلا حالت تهوع و اینا ندارم،به جز دو سه بارمعمولا حالم اوکیههمه ی غذا ها رو ...

هردو جنسیت🤣🤣🤣🤣از کدوم جنسیت چنتا علائم داری 😄ولی بیشتر بیشتر به پسر میخوره انگار

هردو جنسیت🤣🤣🤣🤣از کدوم جنسیت چنتا علائم داری 😄ولی بیشتر بیشتر به پسر میخوره انگار

همین دیگه😅😂

خودمم وقتی وضعیتمو با بقیه و علایم توی اینترنت مقایسه میکنم بیشتر گیج میشم😅

خدا بزرگه ان شاءالله صحیح و سالم باشه فقط🥹🤍

همین دیگه😅😂خودمم وقتی وضعیتمو با بقیه و علایم توی اینترنت مقایسه میکنم بیشتر گیج میشم😅خدا بزرگه ا ...

انشاالله