من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آره متوجه ام کاملا متاسفانه بیشتر دوستها براآدم چیزخوب نمیخان
نه اون بنده خدا خیلی آدم شاد و خوبی هست ، متاسفانه شوهرش بیخیال بود و زیاد باهاش خوب نبود وقتی روابط منو شوهرم رو دید هی گف خوشبحالت و فلان و فلان، وقتی رفت زندگیم یهو شد برام جهنم باور میکنی یوقتایی بی دلیل انقد گریه میکردم و دعوای شدید میشد بین منو شوهرم سره دختری که اصلا واسه ۲۰سال پیش دوران دبیرستان شوهرم بهش زنگ میزده مسخره بازی در میاوردن دوست دخترای شوهرم همشون الکی بودن اینو مطمئن هستم با شناختی که ازش دارم ولی ۳سال من فقط غصه خوردم که چه شکلی بودن چه رابطه ای با شوهرم داشتن واقعا روزای بدی بود و همش هم از شبی که رفیقم رفت اتفاق افتاد
چقد جالب اتفقا امشب دارم کتابهای حقوقی می خوانم کتاب نظم نظم کنونی دکتر کاتوزیان الان اول ماده ۱۸۳ ع ...
آفرین بهت👌چه کتاب سنگینی رو میخونئ!!!!؟خیلی از دانشجوهای حقوقی هنوز اونو نخوندن یا اگه خوندن هم نفهمیدنش😉مگه آزمون ارشد حقوق یا وکالت و قضاوت داری که نظم کنونی رو می خونی گلم!!!!؟؟
ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
آفرین بهت👌چه کتاب سنگینی رو میخونئ!!!!؟خیلی از دانشجوهای حقوقی هنوز اونو نخوندن یا اگه خوندن هم نفه ...
نه عزیزم چون مدرک حقوقی ندارم نمی گذارند آزمون ها شرکت کنم برای امور قراردادی شرکت خودم نیازم دارم چون وکیل ها اکثرت بی سوادنند قبلا به مشکل برخوردم به غیر از حقوق من کتابهای 19 رشته تحصیلی را خواندم تازه حقوق را دو مرتبه خواندم این دومین باری است نظم می خوانم ، جامعه شناسی ، اقتصاد ، ادبیات عرب ، علوم قرآنی ، جامعه شناسی و روانشناسی و خیلی رشته های دیگه بهتر از خودشان بلد هستم روزی بالای 17 ساعت مطالعه می کنم روزی سه ، چهار ساعت می خوابم.