2777
2789
کجای قران اگر آیه را آوردی قبول ، عزیز این حرف رمال هاست که قرآن را تحریف می کنند ، خدارو شکر تا ال ...

آیه وَ اِن یَکاد یا آیه چشم‌زخم (قلم: ۵۱-۵۲) به آسیب رساندن کافران از طریق چشم‌زخم به پیامبر(ص) پس از شنیدن قرآن اشاره دارد.

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

ایه وان یکاد خطاب ب پیامبر اومدی برای چشم زخمچی زدی گلم

نیاز به کار علمی و مطالعه دارد من نمی توانم در یک شبکه اجتماعی یک کتاب پانصد صفحه ای را به شنا توضیح بدهم اعتقادات شما غلط به نظر من ولی قابل احترامه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه دوست عزیز من ادبیات عرب را خواندم آن چشم زخمی که عرف می گه در این آیه نیست. کسی هم چشم نمی خوره م ...

عریزم آیه قرآن ِ نه شعر و متن ادبی عربی که بخوای ببریش در  قالب های ادبی و کنایه و ایهام و غیره توش پیدا کنی!!!!منم رشته م مرتبط با کتب عربی هست و انقدر ی مطالعه کردم که فرق نص صریح قرآن با متون ادبی عرب رو بفهمم

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
نیاز به کار علمی و مطالعه دارد من نمی توانم در یک شبکه اجتماعی یک کتاب پانصد صفحه ای را به شنا توضیح ...

هزاران مفسر قرآن با علم وسواد قرآنی اشتباه میکنن؟؟؟ 

اونوخ تفسیر شما از روی معده درسته

گلم این نگاهت افراطیه

من قرآن را قبول دارم ، همان متن ون یکاد را به کمک ادبیات عرب مطالعه کنی بهتر متوجه می شی به هر حال م ...

شما اونجا رو مطالعه کنید که یعقوب از ترس حسادت و چشم زخم به پسرانش میگه وقتی به شهر نزدیک شدید همگی باهم از یک درب وارد نشید و جداگانه واز درهای مختلف وارد شهر بشید که من نمی‌توانم قضای خداوند رو تغییر بدم و ممکنه مردم از حسادت شما رو بکشند یا بلایی بر سرتان بیاورند 

نیاز به کار علمی و مطالعه دارد من نمی توانم در یک شبکه اجتماعی یک کتاب پانصد صفحه ای را به شنا توضیح ...

خا نمی گفتی تاحالا چشم نخوردی؛از خدای مهربون میخوام هیچوقت چشم نخوری چون قلب پاکی داری فقط یه کم به سوادِ ناچیز ِ آکادمیک غره شدی(مثلِ خود من 🌹)

خانما تویه مقاله میخوندم که چشم زخم ناشی از انرژی ساطع شده از چشم هست و این انرژی ها در خانمها بیشتره و یکی از چیزهایی که میتونه این انرژی های منفی رو خنثی کنه فلز طلاست؛واسه همینه اسلام انقدر تاکید داره که خانمها طلا استفاده کنند ولو در حد یک گردنبند ساده

خا نمی گفتی تاحالا چشم نخوردی؛از خدای مهربون میخوام هیچوقت چشم نخوری چون قلب پاکی داری فقط یه کم به ...

عزیزم شما قرآن را نمی خوانی فقط از جاهای می شنوی ، تحقیق نمی کنی ، آیات فران عمیق از نگاه ظاهری است حق هم داری چون وقت ندارید شما شاید ناسخ و منسوخ را خوب ندادی از مبدا شناسی و تشریع و تبین دقیق اطلاع نداشته باشی من حاضرم ساعتها علمی بحث کنم که چشم زخم عرفی با چشم زخم قرانی مغایر است مردم را گیر رمال و دروغ گو نندازید به یگانگی خدا و مصلحت بینی خدا اعتقاد داشته باشید  

نمیدونم چشم زخمه یا چی ولی هروقت عکسم با همسرم رو استوری کنم یا ازش پیش بعضی از آدما خصوصا یکی از دوستام تعریف میکنم بدووووون استثناء دعوامون میشه بدجور 

یا اینکه جایی برم به خودم برسم مریض میشم زود

هزاران مفسر قرآن با علم وسواد قرآنی اشتباه میکنن؟؟؟ اونوخ تفسیر شما از روی معده درستهگلم این نگاهت ا ...

هزاران نفر هم چشم زخم عرفی را نهی می کنند ، آن هزاران نفری که شما می گویید هم چشم زخم عرفی را قبول ندارند شما بد متوجه می شی

عزیزم شما قرآن را نمی خوانی فقط از جاهای می شنوی ، تحقیق نمی کنی ، آیات فران عمیق از نگاه ظاهری است ...

باور کن فقط شما نیستی که مطالعه میکنی و کتاب می خونی!!!ناسخ و منسوخ که جزء ابتدایی ترین اصول فقه هست؛ شما برو بالاتر منم باهات میام

عزیزم شما قرآن را نمی خوانی فقط از جاهای می شنوی ، تحقیق نمی کنی ، آیات فران عمیق از نگاه ظاهری است ...

اول فکر کردم واقعا از روی کج فهمی این حرفها رو میزنی و احتمالا دانشجوی ترم های اول کارشناسی ادبیات عرب هستی اما الان مطمئنم از روی عناد صحبت میکنی