اره من یادمه سال ۹۴ رفته بودیم خونه کسی بچه ۱۰ سالشون دست رو چرخ ماشین کشید گفت وااای این چقد چرخاش بزرگه یه ربع بعدش همچین لاستیک ترکید صدای انفجار میداد اصلا غیر قابل باور بود برام 😐
کلی روایت داریم داریم در مورد چشم زخم همین ایه وان یکاد، شاءن نزولش برای چشم زخم هست
نه دوست عزیز من ادبیات عرب را خواندم آن چشم زخمی که عرف می گه در این آیه نیست. کسی هم چشم نمی خوره مگر از مغز خودش باید آیه را بخونی و منظور را با تحقیق درک کنی وقت نمی گنجه دقیق بهت توضیح بدهم علاقه داری برو مطالعه کن آن آیه از مجنون بودن می گه و چشم را در قالب دیگری قرارداده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دوستان من اوایل به تخم مرغ اعتقاد نداشتم چون روایتی درباره ش نخوانده بودم(فقط صدقه و اسفند و چهارقل و وان یکاد)بعدا تو کلیپی از آیت الله مجتهدی دیدم گفت تخم مرغ شکستن رو جدی بگیرید واقعا اثر داره!!!!
ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
همون خدای بزرگی که هم شما قبولش داری و هم من ، و پیامبرش و امامش درباره چشم زخم و راههای دفع اون کلی ...
من قرآن را قبول دارم ، همان متن ون یکاد را به کمک ادبیات عرب مطالعه کنی بهتر متوجه می شی به هر حال من اعتقاد به چشم زخم ندارم تا الانم چشم نخوردم😅ولی شما اعتقادات خودتان را دنبال کنید شاید مسیر شما این باشد.
یبار دوستم اومد خونمون گف شوهرت چقد چشم پاک و خوبه از شبی که رفت زندگیم عوض شد شوهرم از گذشتش گف و همه چی پاچید منی که فک میکردم تنها کسی بودم که شوهرم میخواسته یهو فهمیدم ۶تا دوست دختر داشته و تویه ۷سال زندگی مشترک به من نگفته ، دوستم که رفت انگار شوهرم برام غریبه شد واقعا ۳سال عذاب کشیدم تا مرز جدایی رفتم با شوهرم لج کردم و خیلی حرفهای بدی بهش زدم ، دعواهای شدید بینمون اتفاق افتاد باورتون نمیشه از یه اومدن و رفتن رفیق قدیمی و تعریفش از زندگیم و شوهرم ، انرژی منفی داد بهم