2777
2789
عنوان

پسر داییم نصف شبی همچین پیامی داده معنیش چیع ⁉️اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 62 پست
اون هجده من سه سال بزرگ ترم ازش

پسر کوچیک تر کنسله

ولی اگر خوشگله و اخلاقشم خوبه پس میتونه خوب باشه

ولی معلومه روت کراشه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون هجده من سه سال بزرگ ترم ازش

😐😐😐😂پس هیچی کنسله پیام قبلی مو فراموش کن...احتمالا حس شیطنتش گل کرده😂

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

هجده من س سال بزرگ ترم

خب پس منظوری نداره به احتمال زیاد جای خواهرشی برو باهاش کیک بخور دلشو نشکن

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
😑😂باع بدبخت چیز بدی نگفته شاید قصدی نداشته اگه آدم هولی نیس و باهم اوکی اید مثل خواهر برادر اما اگ ...

نه خیلییی کل کل داریم ولی خب اون نامحرم حالیسش نمیشه من یکم حالیم میشه واسه همین د بهش رو نمیدم 

نه خیلییی کل کل داریم ولی خب اون نامحرم حالیسش نمیشه من یکم حالیم میشه واسه همین د بهش رو نمیدم

عا که اینطور چون ما خانوادگی مثل خواهر برادریم با پسر خاله هام دختر خاله هام این پیاما برامون طبیعیه😂😂مثلا میریم خونه مادر بزرگ یکیشون پی ام میده ببینید تو یخچال کیک خوراکی اینا نیس بیارید بخوریم 😂🤦🏻‍♀️

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

یعنی فقط کافیه بگی یه پسر اینجور بگم گفت یا اونجور نگاهم کرد هزارتا چیز میز میکشن بیرون ازش.😑

یعنی چی کراشه، عاشقته، میخواد بکشتت جای و...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهشاً پیش از ریپلای بر روی کامنت بنده، از درستی "عقل" و به کارگیری "خِرَد" خویش، اطمینان حاصل فرمائید. با تشکر از انسانیت شما!♡

عا که اینطور چون ما خانوادگی مثل خواهر برادریم با پسر خاله هام دختر خاله هام این پیاما برامون طبیعیه ...

نه من خانواده مون مذهبی خودم یکم تو این جو هستم اجازه میدم بهش مثلا یهو به شوخی پاشو میزنه بهم یا دست ولی اینجوری اینم موقع شب زیاد حس خوبی بهم نمیده 

نه من خانواده مون مذهبی خودم یکم تو این جو هستم اجازه میدم بهش مثلا یهو به شوخی پاشو میزنه بهم یا دس ...

الهی 

هر جور فکر میکنی درسته رفتار کن عزیزم

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️