2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183806 بازدید | 1284 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینارو باید از خانواده ها کمک گرفت، خیلی دیگه ادم نشد از لحاظ مالی تحت فشار گذاشتنشون، بازم ادم نشد ...

آفرین دقیقااا. خیلی خوب گفتی 

باید بار اول خیلی بد باهاشون برخورد کرد تا دیگه جرعت نکنند 

به نظرم اینکه مرد بزنه تو هم بزنیش اصلا فایده نداره

اخه زور مرد کجا و زور زن کجا  

اصلا دردشون‌نمیگیره

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
تو هم با لگد میزدی به اون انگشتش بیکاری واسش لقمه میگیری

واای میدونم جاش نیست ولی ترکیدم 😂

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
اره لگد زد،۲تا ام چک زدلگد به رونم و پایین کمرم زد

چرا نمیری پزشک قانونی؟

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
آفرین دقیقااا. خیلی خوب گفتی باید بار اول خیلی بد باهاشون برخورد کرد تا دیگه جرعت نکنند به نظرم اینک ...

بستگی داره، یه سری مردا ببینن اگه برن سمت زنه، زنه از اونا دیوونه تر و وحشی تره و خونه رو روی سرشون خراب میکنه، یکمی ارومتر میشن

ولی اره یه سریاهم برعکسن، مقابله به مثل جواب نمیده، اینا همونایین که از همون اول هم ازدواج باهاشون اشتباه بوده متاسفانه

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️

کاربر کوکب که شوهرشو انداخت ماهی های گوشت خوارش خوردنش اسی شما هم شوهرتو بده کوکب بندازه ماهی های شوهرش گوشت خوارن بخورنش چون با کتک زدنش توی این تاپیک هم دعوا شد😭😭😭😭

عروسی دارن ماهی ها این دو شب🍗🍖🥩

✒️

عزیزم چرا از خودت اینجور مواقع دفاع نمیکنی؟دوبار چ ا ق و برداری بکشی روش یا با ماهیتابه ای چیزی بزنی ...

شما حتما یسر به روانپزشک بزن کارایی که گفتی ادم نرمال انجام نمیده

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
آفرین دقیقااا. خیلی خوب گفتی باید بار اول خیلی بد باهاشون برخورد کرد تا دیگه جرعت نکنند به نظرم اینک ...

اینایز وه ایشون گفتن از ادم نرمال سرنمیزنه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
عزیزم چرا از خودت اینجور مواقع دفاع نمیکنی؟دوبار چ ا ق و برداری بکشی روش یا با ماهیتابه ای چیزی بزنی ...

عزیزم‌مرد گنده واینمیسته تو بری سوزن بکنی تو دستش یا روغن و قاشق داغ کنی 

در کل موافقم‌ک باید اینجور مواقع برخورد کرد