2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183808 بازدید | 1284 پست
از شدت بی فرهنگی بعضی از مردا واقعا دهنم باز میمونه!!!!!خدا عقلش بده فقط همین.بعد از دعوا عادت دار ...

اره ممت کشی میکنه

دیشب من رفتم بخوابم انقدددد صدا زد که بیا بخور تو نخوری من تا صب خوابم نمیبره و...

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
نمیدونم دلیل خشمتون چیه!اما من در ادامه توضیح دادم که وحشی گریش رو بد میدونم و اصل مطلب منظورمه.

تروخدا اینارو ول کنید،عکسم نیومد تو تاپیک؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احساس میکنم مشکل روانی داره برو پیش دکتر شرایطشو توضیح بده ببین بهت چی میگه به نظر من اگه عمدا اینکا ...

ممنون ازت عزیزم

نه مریضه اینو مطمئنم،شاید خودم برم دکتر دارو بگیرم ی جوری ب خوردش بدم شاید اروم شد

تروخدا اینارو ول کنید،عکسم نیومد تو تاپیک؟

من ندیدم عزیزم

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

الان اینجا به همسرتون بد و بیراه میگن.اما اون تاپیکی که خانمه ب همسرش میگفت چاقی و فلان غذا نخور کمت ...

اخه مازنا ایراد خودمونو نمیبینیم فقط ایراد اقایون میبینیم

نه که کار این نر خر درست بوده باشه ها نه دستش قطع بشه که دیت رو زنش بلند کرده 

ولی کلا وقتی زن به شوهرش هرچی بگه درسته اما اگه مرد به زنش بگه بالا چشمت ابرو دیگه قیامت میشه

اخه مازنا ایراد خودمونو نمیبینیم فقط ایراد اقایون میبینیمنه که کار این نر خر درست بوده باشه ها نه دس ...

منظور منم همین بود دقیقا

اما خب از دیشب تا دلت بخواد مورد عنایت قرار گرفتم و هر لحظه میگم کاش میدونستم پر بازدید میشه و کامنت نمیذاشتم🥲😑

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

اخه مازنا ایراد خودمونو نمیبینیم فقط ایراد اقایون میبینیمنه که کار این نر خر درست بوده باشه ها نه دس ...

شوهر من اندازه گاو شکم داره

من همیشه با مهربونی بهش گفتم ببین هیکلت عالیه ها ولی باشگاه بری بهتر میشی

اما اون چی؟همش تو گوشم میگه خوشبحال کسی که ی زن لاغر داره،خیلی بد هیکل شدی،خیلی شکم پهلو داری

متوجه منظورم شدی؟فرق زن و مرد اینِ

اصلا بخاطر چاقی نیست،دلش از جایی دیگه گرفته از اونجا که تخمرغا رو پختی و خوردی تازه چشم نداشته ببینه تو میخوری اومده همشونم خودش خورده،دستش شکسته نمیتونه بخوره چطور میتونه بزنه و بُکشه؟؟؟

خب میذاشتی خوابش ببره بعد یواشکی میرفتی یه چیز میخوردی...

خخخخ،منم نامزد خواهرم همینقدر گدا گشنه است تا خواهرم میره خونشون یه چند روز مهمونی همه چیزو قائم میکنن از جلوش پسته رو نامزدش برمیداره خودش میخوره نامزد نیست عین هووست

شوهر من اندازه گاو شکم دارهمن همیشه با مهربونی بهش گفتم ببین هیکلت عالیه ها ولی باشگاه بری بهتر میشی ...

خوب تو به ظاهرت برس به هیکلت برس هم برای زیبایی و از همه مهم تر سلامتی خودت هم اطرافیانت هم جامعه ظاهر بین هیکل بین 

مرد هرچقداق زشت و بد ترکیب باشه کسی اهمیت نمیده ولی متاسفانه این ما خانم ها هستیم که از باربی بودن و زیبا بودن زن لذت و از بد ترکیب بودنش اول ایراد میگیریم در صورتی که بااونم زندگی نمیکنیم ولی ایرادو همه میگیریم و تعریف رو هم میکنیم 

هرکسی اول باید به خودش اهمیت بده تا دیگران نتونن ایرادشو بگیرن

دقیقا همینطورهنمیشه به کاربرا خورده گرفت شاید اصلا چنین زندگی از نزدیک ندیدنمنو ی بار داشت منو با دس ...

الهی دستش بشکنه

که خدا هم دستشو شکونده ولی از رو نمیره این بشر

عجب حیوونیه.

رگِ خوابی چیزی نداره؟مثلا اینکه بری قهر؟یا تهدیدش کنی؟یا ساکت بمونی یا جوابشو بدی؟کلا نمیدونی چیکار کنی کتک نزنه مگه مریضه اخه.

خدای مهربونم سیپورت
طرف قدش بلنده و روانی هم هست اگه چاقو رو ازش گرفت زدش به دستو پای خودِ این خانم اونوقت چی؟یکم‌فکر کن ...

نه عزیزم من خودم کوتوله نیستم 😉 زنهای کوتوله از این روشا استفاده نکنن بهتره

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
منظور منم همین بود دقیقااما خب از دیشب تا دلت بخواد مورد عنایت قرار گرفتم و هر لحظه میگم کاش میدونست ...

الان کافیه همین تاپیک بر عکس میبود همه حق میدادن 

که خوب کردی راست گفتی ولی چون ما زنا عیب خودمونو نمیبینیم و عادت کردیم هر چی ضربه خوردیم بندازیم گردن  نر ها چه مجردی و چه متاهلی

حتی اگه حق هم نباشه حق به خانم بدیم بی برو برگرد 

منطورم این تاپیک نبود کلی گفتم