2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 184922 بازدید | 1291 پست

عزیزم مساله اصلی اینه شوهری داری که کتک ت میزنه و تو تایپیک قبلی ت گفته بودی بعضی وقت ها میزنه تو سرت و بیهوش میشی.پس یعنی مشکل چاقی نیست .حالا یه عده م میان طرفدار شوهر روانی تو میکنن. وقتی این رفتارشو کنار نمیذاره پس بهتر جدا شی...تا خانواده ت هنوز زنده ن و جوونی و بچه دار نشدی برو.بعدا شاید دیگه شرایط شو نداشته باشی

من که خیلی نگرانت شدم یه موقع زیر دست این بیشرف خدایی نکرده ناقص بشی. درکت میکنم .منم شخصیت وابسته ای دارم .ولی خودتو دوست داشته باش و از شوهرت جدا شو و برو سر کار‌ . یه خانمی بود تو این سایت بود رفته بود پرستار سالمند شده بود تا از شوهرش جدا بشه.شوهرت از سن کم و وابسته بودنت داره سو استفاده میکنه.اگرم نگران حال پدرت هستی نیازی نیست کامل توضیح بدی کتک ت میزنه. واقعا ظلم نیست با مردی زندگی کنی که اینطوری کتک ت بزنه بعد یه بچه م در اینده بیاری که شاهد روانی گری پدرش باشه؟

طلاهاتم نفروش برو بده صندوق امانت اگه خواستی جداشی یه پشتوانه ای داشته باشی‌ چون مردای زرنگ مهریه م میپیچونن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا چرا این کاربر بیچاره رو میخوایی بکشی اخههه؟؟؟

مردا همشون برای کشتنن

خونشون حلاله 😂👌

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

تو رفتی بذاری تو سینک خب به چه علت اومد پشت سرت و زد؟

عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی  از تو نشنوم...

نی نی سایت چه مخوف و چاخان شده😂🦦

لطفا مردهای سایت نه روی پستام ریپلای کنن، نه لایک کنن و نه در تاپیک‌هام شرکت کنن.    ○°●•سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بخدا انقد دیگه میخوام هیچی نخورم که جونم جلو خودش در بیاد شاید راحت شدولم کرد

به اون چه بگو بدن خودمه 

یعنی چی ازش ایراد بگیر که دیگه از این غلطا نکنه

عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی  از تو نشنوم...

کتک زده میفهمی کتک؟

نه فقط شما میفهمی

توضیح دادم در ادامه که کتک زدنش رو تایید نمیکنم

میدونم وحشی گری کرده و اشتباهه محضه و غیر قابل بخشش

اما منظورم اصل مطلبه و تناقض در قضاوت ها.

ممکن است که لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آنها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار میتوان به وسیله‌ی گفته‌ها و نوشته‌های دروغ مردم را فریفت...زیرا همان‌طور که مگس، عسل را دوست دارد، مردم هم دروغ و ریا و وعده‌های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست میدارند..❤️‍🩹 

ی ذکری بگید آروم بشماز عصبانیت دستام میلرزهگشنمه خیلی ام ضعف کردم

دستش شکسته خودش نمیتونه کوفت کنه اما تو رو میتونه بزنه‌؟

بچه داری ازش؟

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.