2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183784 بازدید | 1284 پست
برات صلوات فرستادم عزیزم

ممنون گلم♥️♥️♥️🌺🌺

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی ذکری بگید آروم بشماز عصبانیت دستام میلرزهگشنمه خیلی ام ضعف کردم

وای اجی 💔🥺 من تو رو یادمه خیلی خوشگل بودی همونی نه؟ چجوری دلش اومده تو رو بزنه تو که چاق نیستی دورت بگردم 💔🥺 ببخشید ها اما شوهرت وحشیه مشکل تو از تو نیست 

هر موقع هم عصبانی بود سوره حمد خیلی بخون تقدیم کن به حضرت ام البنین ارومت می‌کنه همون دقیقه و مشکلتم حل می‌کنه 

اگه میخای همیشه آروم باشی چله زیارت عاشورا شروع کن برای شهید نوید سفری

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

اگه مادر خرفتش همون تخم مرع رو میپخت الان اوضاع شما این نبود کاش مادرشوهرا یادبگیرن هرچقدرم با بچه راحتن ی چیزی بپزن ک سیربشن! مادرشوهرمن ک کلا یا کله جوش میپزه یا عدسی یا ابگوشت!وقتی میاد من خورش و برنج یا کباب میزارم جلوش کوفت میکنه بعد وقتی مرغ میپزم ب بهانه ها مختلف نمیخوره!بعدم میگه خونه اون پسرم رفتم عروسم کلی گوشت ریخت تو غذا منم روم نشد بگم اونجا سالی یکبار میری اینجا هفته ای شش بار میای😏😏

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
ساعت یک شب و‌بعد از خوردن شام؟ اره دقیقا شکم پرسته و دَله.همچین آدمایی فردای روزی اگه قرار باشه مثلا ...

عزیزم وقتی پای سلامتی درمیون باشه هرکسی تمام تلاشش رو میکنه و اصول تغذیه ش رعایت میکنه

اما گاهی قندخون یا فشار خون آدم از گرسنگی میفته حتی 1 شب!اونوقت اگر بخواد چیزی بخوره باید بهش بگن شکم پرست؟!شما از کجا میدونید ساعت چند شام خورده،چقدر غذا خورده و غذاش چی بوده؟شاید حجم کمی غذا خورده،شاید خیلی زود غذا خورده یا.. 

صدتا احتمال میشه داد نه اینکه درجا بگی شکم پرست!شما قبول کنید یا نه به نظرم بی رحمانه حکم دادین

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

کار شوهرت اشتباه بود ولی خودتم نباید میگفتی همشو خوردی عین بچها رفتار نکنید خب دوتا بیشتر درست میکردی ک جفتتون سیر بشید برا چاقیت هم برو تحت نظر دکتر تغذیه اهسته وزن کم کن اگ یدفعه کم کنی ضعف میکنی

اون عصبانیتش بخاطر تخم مرغ نبود چون از شام مامانش سیر نشدی خواستی دوباره شام بخوری بهش برخورده . می ...

دقیقا دلش پربوده ک چرا مثلاگفته شام مادرمن سیرم نکرده!مردا جونشونو بگیری طرفدار مامانشونن 

میگفتی اتقدر لقمه های منو نشمار ،اینجور آدما رو باید دهنشو صاف کنی بگی فیله ی گوشت و مرغ  بخر ماهی بخر فلان بخر من بیاید چیزای خوب و رژیمی بخورم لاغر هم بشم ،تا به غلط کردن بیفته بگه عزیرم چقدر هیکلت خوبه بیا تخم مرغ تو بخور 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

کاری ندارم به اینکه کار کی اشتباه بوده ولی شما میتونستی اون دو سه لقمه ی باقی مونده رو‌بزاری همسرت بخوره فوقش بعدا دوباره برای خودت درست میکردی چرا سر جنگ دارید باهم امیدوارم بچه نداشته باشی چون همش طفل معصوم باید شاهد دعواهای بچگانه ی پدرومادرش باشه ،عزیزم منم چاقم و همسرم بهم گفت وزنت داره بالا میره یه لحظه واقعا شوکه شدم از حرفش ولی چیزی نگفتم و فهمیدم بله واقعا ظاهرم داره بد میشه درحالی که هنوز خیلی جوونم و تصمیم به رژیم گرفتم