2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183783 بازدید | 1284 پست

من بابام کتکم زد بعد 3 سال هنوز نمیزارم دستش بهم بخوره . نفرت دارم ازش . اگ جای تو بودم دیگ نمیزاشتم شوهرم بیاد سمتم ب هیچ وجه نمیزاشتم  . رابطه ک نداشته باشه خودش ب گ...و ه خوردن میفته . حق طلاق و حق حزانت بچه هاتو ازش بگیر برا اینده لازمت میشه بگو تا اینا رو بهم ندی حق حرف زدنم بهت نمیدم

هیچ چیز دائمی نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه بیشعور میخاسای بگی من چاقیم رو دوست دارم

من یه مدت همش میگفتم رژیم دارم شوهرم کم کم داشت هواسشو جمع میکرد پرکالری نخورم دیدم داره بد میشه برام گفتم خیلی لاغر شدم مربی گف رژیم نگیر زیاد لاغر بشی زشت میشی

من ۶۵ کیلو امچون تنبلی تخمدان دارم شکم دارم ی کم بخدا زیاد نیستباسن و سینه م چاقهدکتر به خودش گفت خا ...

ازاین شوهری که دوست ندارع بچه نیارچون بچه هاتو میزنه سرگریع بچه هات تورومیزنه بعدلااقل یواشکی غذابخورمن جاریم بخاطرلوس کردن خودش که غذای چرب نمی‌خورم شوهرشم هی قربون صدقش می‌رفت ساعت ۳شب سریخجال دیدنش همون غذاباولع داشت میخورد یکمی ماهرانه ترعاقلانع تربرخوردکن عزیزم

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
ننه ای که شام سوپ بپزه توله شم عین خودش هار و بی تعادل میشه انشالله دستش بشکنه توام‌میگرفتی میزدیش و ...

سوپو مگه به عنوان پیش غذا نمیارن

آخه شام کی با سوپ سیر میشه

عاشق بز هستم 🐐 🐐 🐐 
آره دیگه سرمانخوردن که فقط سوپ پخته سوپو با ی تنور نون هم بخوری سیر کننده نیست والا

سرما بخورمم من با سوپ سیر نمیشم😂

مگه اینکه بشینی کلا نون بخوری تا سیر بشی

عاشق بز هستم 🐐 🐐 🐐 
احتمالا همینطوره

ای کاش هیچ وقت زناودخترامون اینجوری مثل برده وفرمانبردارنباشن تا مرداجرات نکن مادرامون بهمون آموزش بدن یکی خوردیم دوتابزنیم خودم دنیای بچگیم فقط باگریه وکتک خوردن مادرم سپری شدیجوری ازاول بلدشدم شوهرم جرات بی احترامی بهم نداره 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

واقعا نمیتونین به خانوادتون بگین این مدل مردا رو ادب کنن؟ 

مگه ۱۰۰ سال پیشه به زن گشنگی بدن کتکشم بزنن، گوه خورده میگه چاقی مگه چاقا گشنشون نمیشه

این مظلوم بازی نیست داره ازت سواستفاده میکنه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
من ۶۵ کیلو امچون تنبلی تخمدان دارم شکم دارم ی کم بخدا زیاد نیستباسن و سینه م چاقهدکتر به خودش گفت خا ...

چطور نمیذاره بری باشگاه ولی میاد از غذات کوفت میکنه

میخاد بدون هزینه لاغر کنی مردتیکه بیشعور 

‏در‌ من خری به گل نشسته.