2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183781 بازدید | 1284 پست
ی ذکری بگید آروم بشماز عصبانیت دستام میلرزهگشنمه خیلی ام ضعف کردم

من با ذکر حالم خوب نمیشه هر چی از دهنم دربیاد نثارش میکنم که دیگه تکرار نکنه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو هم اونو میزدی من شوهرم آخر آخریا دستش باز شده میزد منم پا به پاش میزدم که ببینه مزه اش چطوریه

شیر زن ک میگن تویی 🤣

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜

یکیو واسه خودت پیدا کن ازین طلاق بگیر میبینی ک ادم نیس 

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

یکیو واسه خودت پیدا کن ازین طلاق بگیر میبینی ک ادم نیس

اول پیدا کنه بعدش طلاق بگیره؟عجب

زنگ زدم بهش با توپ و تشر ك چرا فلان کارو انجام ندادی ؟برگشته میگه مگه من آدمتم ؟‌گفتم آره آدممی ، گفت توام حوامی . . دعوا تموم شد :))♥️.دلم برای اون شخصی که هنوز توی زندگیم نیومده میسوزه‌،بنظرم روز هاش داره به تباهی میره و باید هرچی زودتر پیدام کنه😅🙄چون من تموم قربون صدقه ها،ناز و عشوه ها،متن ها و شعر هایی که نصف شب نوشتم،پست های عاشقونه ایی که تو اینستا سیو کردم،تیشرت های ست و.. رو نگه داشتم برای اون کسی که هنوز پیداش نشده🥱مهم نیست که دوست هام بهم میگن سَردی،سنگدلی بزار فقط من بدونم که دلم میخواد یکبار عشق رو تجربه کنم و فقط برای اون صَد خودم بزارم🌱

متاسفانه شوهرت خیلی خیلی بی تربیته. اینا واقعا تو طویله بزرگ شدن؟ اولاً هیچ اتفاقی باعث نمیشه مردی روی زنش دست بلند کنه، اونایی که این مواقع میگن آخه سر چی زدت؟ بدونن که سر هیچی نمیشه زد. شوهر من تو بدتررررین لحظه ی خشمش رفت اون طرف مشت زد به دیوار. پس خواهرم از این قضیه ساده نگذر

ثانیاً این که تو اضافه وزن داری دلیل نمیشه اینطوری باهات حرف بزنه. یه شوهر سالم خانمشو به ورزش تشویق می کنه نه این که بگه تو چاقی اینو نخور اونو نخور. شما که بچه هم نداری یه کم سفت و سخت برخورد کن

کارتشو بردار برو چند دست لباس ورزشی و خوراکی رژیمی بخر، و برو باشگاه ثبت نام کن. مکمل برای پوست و مو یادت نره چون نمی خوایم بخاطر رژیم موهامونو از دست بدیم😉 مطمئن باش با یه برنامه ورزش و تغذیه هم سریع درمان میشی هم وقتی ببینن به خودت می رسی و برای خودت محترمی نمیتونن بهت بی احترامی کنن