2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183579 بازدید | 1283 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره من همشو باهم انجام میدم😂والا بقران مردا رو باید شلوارشون را از پاشون دربیاری یاغی نشن🤣

این راز موفقیت خانم هاست نگا کن ایشون بعد ده سال با شوهرش رفیق شده ....بعد خانما تو دعوا جاشون رو جدا میکنن😂😂😂

خودت هم موقع دعوا این ذکر رو بگو به نظرم تا آبرو حیای شوهرتو نبردی😂😂😂😂

از اون سالها خیلی گذشته الان رفیقیم باهم میشینیم به گذشتمون میخندیم😂

ولی خدایی این ذکر ارامبخشه

دیگه نداریمکلا ۲ تا داشتیمانقد بهم میگه چاقی دوست ندارم،میگه خوشبحال کسی که زنش لاغر باشه

غلط کرد توهم بهش بگو زشتی فلانی ی چیزی بگو ک دور برنداره فکر کنه خریه. واسه خودش. 

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

ی ذکری بگید آروم بشماز عصبانیت دستام میلرزهگشنمه خیلی ام ضعف کردم

وای عزیزم 

مگه چاقی حالا؟

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

پس چی؟ میگه همیشه منو میزنه این اولین بارش نیسپس طرف دفعات زیاد بهش اجازه داده که بزنتش اگه برخورد م ...

خیر شنا نفرین کنی مشکلش حل نمیشه ولی میتونی وقتی مشخصه حالش بده جای حس بد دادن بهش بدتر کردن حالش همینا رو مهربون‌تر و با لحن بهتری بگی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من آرزوم ۶۵ بشم

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

این راز موفقیت خانم هاست نگا کن ایشون بعد ده سال با شوهرش رفیق شده ....بعد خانما تو دعوا جاشون رو جد ...

آره بابا جا جدا کردن سوسول بازیه 

ما کتک کاریمونو میکردیم بعدم میرفتیم غذامونو میخوردیم و سر جامون میخوابیدیم