2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183581 بازدید | 1283 پست
تکرار فَسَیَکْفیکَهُمُ الله فورا آروم میشیبعدم وایسادی کتک خوردی؟چطور دستش شکسته کتکت زد؟والا من سال ...

والا ماهم شلوار و شورت شوهرامون رو میکنیم چنان آروم میشن که نگو....به جای ذکر و دعا این کارو کنید .....😂😉😉😉

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تکرار فَسَیَکْفیکَهُمُ الله فورا آروم میشیبعدم وایسادی کتک خوردی؟چطور دستش شکسته کتکت زد؟والا من سال ...

بامزه بودی

نه به آیه قرآن که گفتی اسی بخونه

نه به اینکه وسط دعوا شلوار و شورت شوهرت رو می‌کشیدی پایین🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میگن طرف میاد شلوارت رو درمیاره جریان شماست

این مردا رو فقط باید خودت رو براشون بگیری جلوشون بگی میل ندارم گرسنه م نیس یه زنداداش دارم همیشه تا ...

چی بگم آخه چقدر بده لقمه هاتو بشمارن 

شوهر منم مثل باباش حواسش به همه چیز هست بعد به خودش اجازه دخالت میداد مثلا دسشویی میرفتم میومدم میگفت چرا با شلنگ آب ریختی با آفتابه نریختی یه بار قاطی کردم گفتم تف تو این زندگی که من دسشویی هم با استرس میرم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من پرسیدم جواب نداد سه روزه بعد این استوری آنلاین نیس

خبر میشه ازش داره نگرانت میکنه مثلا 

احتمالا یه داستانی بینتون هست و اینجوری داره ازت نرحم میخره و میخواد تو از موضهت پایین بیای 

ولی روشش خیلی بچگانه و چیپه 

شایدم ویروس جدید گوارشی گرفنه اسهال استفراغه حلالیت خواسته😅

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

ی تخم مرغ از یخچال برمیداشتی میکوبیدی تو سرش تا بفهمه خر بازی درنیاره بزن تو دهنش 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
چکار شلوار و شورتش داشتی وسط دعوا🥴🥴🥴

میخاستم نتونه کتکم بزنه جلو بچه ها 😂تنها راهم بود

چون خجالت میکشید منو ول میکرد میچسبید به شورتش🤣

یادش بخیر نزدیک ده ساله ساله کتک کاری نکردیم خداراشکر

رفیق شدیم باهم 

ولی اون دورانم باحال بود😂 

آیه الکرسی بخون خدا خودش جواب اینجور مردا رو بده واقعا که من میدونم خیلی سخته منم بعد زایمانم شکمم ...

ناهارتو بخور ولی کم روغن درست کن بعدشم ی پیاده رویکن مطمعن باش چاق نمیشی

زن عموی من که هر وقت با عموم دعواش میشد میرفت ی دست دلو جیگرر میزد ب بدن🤣

ایول بهش

خانم ها پوست کلفت باشین

این مردها میخوان ما رو دیوونه کنن بعدم بگم از خونه باباش دیوونه بوده