2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183579 بازدید | 1283 پست
بابا توی خونه مادرِ خودمون یا مادرِ شوهرمون یا هر کسی ممکنه یه غذایی باشه که سیرمون نکنه،بیایم خونه ...

بخدا انقد دیگه میخوام هیچی نخورم که جونم جلو خودش در بیاد شاید راحت شدولم کرد

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
من ۶۵ کیلو امچون تنبلی تخمدان دارم شکم دارم ی کم بخدا زیاد نیستباسن و سینه م چاقهدکتر به خودش گفت خا ...

رژیم کتو بگیر تا ۴۰روز بدون تقلب

بهت قول شرف میدم هرچی کیست و تنبلی تخمدان و نا باروری و... داری رفع شه

پوستت عالی اندامت شیک

فقط مولتی ویتامین و منیزیم بخور موهات نریزه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گناه یک نفر رو به پای بقیه نمینویسند...اگه اینطوری باشه من میتونم کلی زن عوضی و بدکار و بدجنس رو بهت ...

به پای بقیه ننوشتیم ولی هیچ دلیلی برای زدن وجود نداره 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

کاری نکردی؟رفتاری حرفی چیزی چون مطمئنم این بحثی ک باهات کرده هی داشته خودخوری میکرده یهو سر تخم مرغ ...

نه فکر کنم چون اسی خودش نخورده دوست نداشته شوهرشم بخوره برده گذاشته ظرفشویی اونم حرصش گرفته و وحشی بازی در آورده

قربونت برم ممنون بابت همدردی ک تو اون حال خراب باهام کردی🙂🦋الان ۱۹ هفتمه

وظیفه بوده گلم کاری بوده ک اون لحظه از دستم برمیومده❤

عزیزممم پس تا الان لگد زدن در حد حباب ترکوندنو حس کردی ها؟😍

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من بودم تا لقمه آخر و‌با اشتها جلو چشمش میخوردم میگفتم تا چشات دراد بعدشم چرا نقطه ضعف میدین دست این مردا به خودت برس ورزش کن لاغر کن بخاطر اینکه بهش ثابت کنی همیشه از اون سرتر بودی و هستی 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔
رژیم کتو بگیر تا ۴۰روز بدون تقلببهت قول شرف میدم هرچی کیست و تنبلی تخمدان و نا باروری و... داری رفع ...

چطوری هست؟میشه بهم بگی من دیگه تو خونه این مرد هیچی نمیخورم

دیگه نداریمکلا ۲ تا داشتیمانقد بهم میگه چاقی دوست ندارم،میگه خوشبحال کسی که زنش لاغر باشه

باور کن لاغر بودی، میگفت کاش یه کم گوشت داشتی. غرغر کردنشو جدی نگیر. تپلیا خیلی هم خوشگلن. من خودم تپلی نیستما فکر کنی اینجوری میگم که خودمو راضی کنم.

یه چیز دیگه بخور، گشنه نخواب.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
من بودم تا لقمه آخر و‌با اشتها جلو چشمش میخوردم میگفتم تا چشات دراد بعدشم چرا نقطه ضعف میدین دست این ...

نمیزاره باشگاه برم،من عاشق ورزشم

حتی پیاده روی نمیتونم برم

🤣🤣🤣👍

کثافت یه بار بیرون سر هیچی تو ماشین چنگ انداخت دستام خون‌شد از اون بدترش کردم اون موقع چادری بودم اونم انداختم زمین تا میتونستم دستاشو چنگ‌انداختم دید حریفم نمیشه منو اونجا رها کرد با ماشین فرار کرد ‌منم با دستای خونی و لرز یه ماشبن گرفتم اومدم خونه