2777
2789
افسردن همه ن

کاش امید به همه برگرده

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پزشکی قبول شدی آره؟

میدونی خیلیا میخان جای توباشن 

هدف داری توکه کارت ازالان معلومه درامد بالا دوروز دیگ 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

میدونی خیلیا میخان جای توباشن هدف داری توکه کارت ازالان معلومه درامد بالا دوروز دیگ

نه بابا تهش ی حقوق معمولی قراره بهم بدن بیمارستان .خوشحالیم فقط تو تابستون بود امید انگیزه هدف .الان کلا بی روحم

دانشجوی پزشکی 🩺

نه بابا تهش ی حقوق معمولی قراره بهم بدن بیمارستان .خوشحالیم فقط تو تابستون بود امید انگیزه هدف .الان ...

حقوق معمولی یعنی چند 

یه دکتر عمومی الان ۵۰ ۶۰ تومن حقوقشه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

🙃🙃 اصلا اینجوری نیست بیمارستان منطقه محروم تهش ۳۰ تومن بده..کاش اینجور بود

بعدش ک بیشتر میشه عزیزم سنینداری ک توهمسن وسالات کیو دیدی حقوق ۳۰ تومنی داشته باشه 

۳۰ میلیون کمه؟؟میخای چیکارکنی مگه ک کمه این پول

بعدش ک بیشتر میشه عزیزم سنینداری ک توهمسن وسالات کیو دیدی حقوق ۳۰ تومنی داشته باشه ۳۰ میلیون کمه؟؟می ...

ب طرحی فقط ۱۵ تومن‌میدن . اکثرا هم با افزایش ظرفیت بیکار میشیم

دانشجوی پزشکی 🩺

ب طرحی فقط ۱۵ تومن‌میدن . اکثرا هم با افزایش ظرفیت بیکار میشیم

من ک میگم ناشکری میکنی  دکتر بیکار من ندیدم