2777
2789
عنوان

گوریل شدم چجوری لاغر شم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 43 پست
مشکل بزرگت همون ریزه خواریهغذا کامل و خوب بخوری روزی سه وعده چاق نمیشی اگر ریزه خواری نکنیریزه خواری ...

بخدا میدونم فقط نمیدونم چجوری بذارم کنار ینی تا تحقیر نشم اینکارو کنار نیمذاره با اینکه بعدش عذاب وجدان میگیرم و بدم میاد

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
نه اتفاقا برعکسه افزایش وزن سختتره

برا کسایی که مستعد چاقی ان آب خوردنه مث من

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه یبار به خودت بیایی میششه

بخدا میخوام 

اصن زندگیم بهم ریخته درسم افت کرده بخاطر تغییر مقطع 

وزنم رفته بالا

نمازامو نمیخونم

عاداتای خوبم رفتن

اصن نمیدونم دارم چیکار میکنم با زندگیم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
بخدا میدونم فقط نمیدونم چجوری بذارم کنار ینی تا تحقیر نشم اینکارو کنار نیمذاره با اینکه بعدش عذاب وج ...

میفهممت منم مث خودتم

خیلی سخته آدم از چیزای خوشمزه و هوس انگیز بگذره   

میتونی بخوری ولی بجاش ورزش و کالری سوزی و تحرکت رو بالاتر ببری که بسوزونیش

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
علائمت چیه که فکر میکنی دیسک گردن داری؟

نسبت به دوسال پیش اخرین مهره گردنمو حس میکنم تورم داره

درد شدید دارم تو اون ناحیه و فقط با کمپرس و خواب ، خوب میشه صدا میده گردنم موقع حرکت

برا کسایی که مستعد چاقی ان آب خوردنه مث من

خب اونایی که مستعد چاقین لاغر نیستن معمولا

اینایی که میخوان لاغر شن اونایین هر چی بخورن چاق نمیشن

نسبت به دوسال پیش اخرین مهره گردنمو حس میکنم تورم دارهدرد شدید دارم تو اون ناحیه و فقط با کمپرس و خو ...

من ۲ تا مهره م درگیر دیسکه. این علائم دیسک نیست. درد دیسک نه با کمپرس حل میشه نه ماساژ. منتشر میشه و به کل گردن و کتف و بازو و حتی سر انگشتا میرسه. دامنه حرکتی رو محدود میکنه. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
خب اونایی که مستعد چاقین لاغر نیستن معمولااینایی که میخوان لاغر شن اونایین هر چی بخورن چاق نمیشن

برعکس گفتیا 

اونایی که میخوان لاغر شن اونهایی ان که هر چی بخورن چاق میشن

برعکس گفتیا اونایی که میخوان لاغر شن اونهایی ان که هر چی بخورن چاق میشن

میخواستم بگم اونایی که میخوان چاق شن هر چی بخورن چاق نمیشن

من ۲ تا مهره م درگیر دیسکه. این علائم دیسک نیست. درد دیسک نه با کمپرس حل میشه نه ماساژ. منتشر میشه و ...

پس چیه

ارتروزه؟؟؟

من ۲ تا مهره م درگیر دیسکه. این علائم دیسک نیست. درد دیسک نه با کمپرس حل میشه نه ماساژ. منتشر میشه و ...

گفتم که نمیدونم دقیق چیه فقط خیلی درد میکنه

پس چیهارتروزه؟؟؟

اونو باید mri بدی. ولی احتمال زیاد ممکنه بخاطر زیاد نگاه کردن به گوشی باشه که کلا زاویه رو تغییر میده و فشار به گردن میاره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اونو باید mri بدی. ولی احتمال زیاد ممکنه بخاطر زیاد نگاه کردن به گوشی باشه که کلا زاویه رو تغییر مید ...

یه یه هفته دست به گوشی نزنم معلوم میشه علتش اینه یا نه؟

یه یه هفته دست به گوشی نزنم معلوم میشه علتش اینه یا نه؟

قاعدتا باید کمتر شه ولی وقتی میگی فرمس عوض شده و مهره رو حس میکنی یعنی به مرور این اتفاق افتاده و حل شدنش زمانبره