2777
2789
عنوان

گوریل شدم چجوری لاغر شم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 43 پست

مشکل بزرگت همون ریزه خواریه

غذا کامل و خوب بخوری روزی سه وعده چاق نمیشی اگر ریزه خواری نکنی

ریزه خواری بدترین درده خواهر من اسلیو کرد معدشو سی کیلو هم کم کرد غذا نمیخوره ولی بخاطر ریزه خواری وزنش برگشت

اونو بذاری کنار لاغر میشی

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سنت حیلی کمه، حتما حتما فقط زیر نظر متخصص تغذیه رژیم‌بگیر

نمیبرنم دکتر

خودمم پول ندارم

این که هیچی من دو ساله فک کنم دیسک گردن دارم منو دکتر نمیبرن با کمپرس گرم و ورزش نمیذارن گردنم بشکنه

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
نمیبرنم دکترخودمم پول ندارماین که هیچی من دو ساله فک کنم دیسک گردن دارم منو دکتر نمیبرن با کمپرس گرم ...

علائمت چیه که فکر میکنی دیسک گردن داری؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
چیا میخوری مثلا

هر چی باشه تو خونه

مثلا مامانم یه لیوان اب پرتقال میگیره میگه ۳ تا پرتقاله دیگه میوه نخور ولی من بازم میخورم مثه سیب و موز و ازگیل و انار و اینا

شیرینی بیاد خونه که اصن دست و پام شل میشه

تخمه هست تو خونه میخورم 

پسته هست میخورم

نون سنگگ همینجوری خالی میخورم

ینی انگار عقل ندارم دست خودم نیست کارام

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
عزیزم ریزه خواری چجوریه؟من برعکس شما دنبال افزایش وزنم

یعنی چیزهای کم حجم ولی پر کالری

مث شکلات بستنی سیب زمینی سرخ کرده و همه چیزهای خوشمزه ه ه ه..‌‌‌

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
عزیزم ریزه خواری چجوریه؟من برعکس شما دنبال افزایش وزنم

هر چی دستت بیاد بخوری هیچی نذاری تو خونه بمونه اقا چرا میخوای چاق شی لاغری خوبه دیگه حتی اگه پوست و استخون باشی 

من 55بودم چهارماهه باشگاه میرم تازه شدم52 آنقدر درگیری دارم باوزنم تازه ما توی طول روز فقط ناهار میخ ...

نه اتفاقا برعکسه افزایش وزن سختتره