2777
2789
عنوان

همش میترسم جاری آیندم از من خوشگل تر باشهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره عزیزم خیلی پایینه نمیدونم چیکار کنم میترسم بعدا هی خودم و زندگیم رو مقایسه کنم

اگه نتونی کنترل کنی هیچ لذتی از زندگیت نخواهی برد

برو مشاور

کتابای حوزه عزت نفس و بخون تمرین کن

و پادکستای عزت نفس و گوش کن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نترس

منو جاریم نقطه مقابل همیم اول از اینکه تو جشن عقدش همه مهمونا پچ پچ میکردن که چرا فلانی اینو گرفته و سنش بالاست و زشته. چونه بزرگ مستطیلی گونه استخونی چشمای ریز و تو رفته قد150 هرچی زشتیه خدا داده به این 

تعریف از خودم نباشه من زیبا هستم

ولی چ فایده مادر شوهر دور عروس زشتش میگرده.چرا؟چون شوهر اونو بیشتر دوست داره

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

روی اعتماد ب نفس خودت کار کن دیگه هر چی جاریت خوشکل باشه براتم مهم نیس کتاب دراین مورد زیاد بخون 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
گناه داره اینطور نگو در موردش آخه قیافه ک دست خود آدم نیست ک 😢

عزمزمه من مسخره نکردم در جواب اسی اینو گفتم که ملاک و معیار خوشبختی زیبایی جاری بر جاری نیست.

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!