من مامانم پنج سال کوچکترها از بابام خداشکر زندگی عالیه
جدی میگم😅
در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مخالف همسنم،حداقل دوسالی پسره باید بزرگتر باشه چون دیر به بلوغ عقلی میرسن و مسولیت پذیر نیستن،بعدشم خانم بعد از زایمان از بابت ریخت و هیکل بهم میریزه و باید حداقل دوسال کوچکتر باشه که چاق میشه سن بالا نزنه
در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊.
من از یکی همسنم خوش اومده بود یمشت احمق حمله که قیدشو بزن بزار برن با اونی که شیش سال اختلافشونه و ف ...
اتفاقا ما خیلی باهمم جوریم خیلی خداروشکر
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
مامان بابام همسن بودن و سالیان سال زندگی کردن ولی این یه حقیقته که بلوغ فکری اقایون برگرفته از بلوغ جسمی دیرتر اتفاق میفته و وقتی چند سال اقا بزرگتره خط فکری زوج هم یو تر میشه .البته واضحه که استثنا هم داریم مثلا یکی هست بیست سالشه از یه مرد چهل ساله پخته تر فکر میکنه اگر کسی همسری اختیار کنه که هم سو با خودشه برده
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚