2777
2789

فازا چیه همش میگید حتما باید شوهرم فلان سال ازم بزرگتر باشه؟؟؟

به شخصه میگم اصلا کسایی که همسنن ، دور و ورم به هیچ وجه زنه پخته تر بنظر نمی‌رسه تا مرد 

فازتون چیه میگید حتما باید صد سال بزرگترتون باشه؟؟

اگه کوچیکتر باشه چی؟

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منوهمسرم۴۵روز اختلاف سن داریم😅

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

هر کی یه جوری می پسنده من برای خودم خوشم نمیومد اما با بقیه کاری ندارم.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

اون که عالیه🤣🤣

نه جدی واقعا؟؟😂

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

اهمیتی نداره

مهم اینه از پسره وایب مردونه بگیری

الان همسر من خیلی ازم بزرگتر نیس،ولی حس مردونه بهم میداد،اما مورد بود پسر ۸ سال بزرگتر این حسو بهم نمیداد و احمق و لوس بود

دور و برمم گاهی پسراییو میبینم که باهام همسنن ولی پخته و منطقی ان

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

عزیزم بخاطر اینکه از لحاظ علمی ثابت شده مرد۶ سال دیر تر از زن ب بلوغ فکری میرسه و زن بخاطر بارداری عادت ماهیانه زودتر چهره ش افت می‌کنه اگر همسن باشن خیلی مشخص میشه اما خب اجباری در این قضیه نیست