2777
2789
عنوان

دخترا اینکه پارتنرت روی بو حساس باشه بده یا خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 74 پست
من کلا عاشق عطر و ادکلنم میخوام ببینم چی استفاده میکنی ورسوز دوستدارم پاور مولکولو عاشقشم کرید اونتو ...

منم همینم ینی عاشق کلکسیون عطر و چیزای مطبوعم

ببین با توجه به چیزایی که گفتی فک میکنم او مایه های ملایم شیرین گرم میزنی درسته؟من خودم خنک و ملایم استفاده میکنم ولی میتونم شیرین بهت پیشنهاد بدم اگر هم فرقی نداره برات بگو بهت مختلف بگم

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

همش تو فکر باشی نکنه الان بو بدم نکنه خوشش بیاد نکنه ی چیزی بگخ

همینهنه خودشههه

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا من رو بوی تند عطر و ادکلن و مام... حساسم حالت تهوع میگیرم البته به بوی بد و عرق که دیگه بدتر حساسیت دارم کلا بویایی قوی هر لوازم آرایش و صابونی نمیتونم استفاده کنم بخاطر بوشون

بوی طبیعی و عطرای ملایم و خنک دوست دارم

خوشبختانه نامزدم هم شبیه خودمه خوشش نمیاد غرق بوهای مختلف باشم

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

نه چون از بوت خوشش اومده بهت گفته همیشه همینطور باش

حس خیلی خوبی گرفتم از پیامت راستش رو بخوای 

ینی واقن همینه؟چون وقتی باهاش رفتم سر قرار بادی اسپلشی که تازه گرفته بودم رو زدم بعد حموم

یعنی اگه بدبو و حساس نباشه حس امنیت داری

نه اینکه خیالت پیش کسی راحت باشه و احساس راحتی کنی ازون لحاظ منظور بود که مثلا اگه ی موقع خسته بودی نرسیدی بالاخره آدمیزاده همیشه ایده آل و آماده نیس

من به عطر و ادکلن حساسیت دارم و اذیت میشمولی لباسام همیشه تمیز و شسته شدست و برای بوی خوبشون نرم کنن ...

اونم مثل توعه بو نمبده ولی بوی بد اصلا

نه چون از بوت خوشش اومده بهت گفته همیشه همینطور باش

بماند که تازه از حموم و آرایشگاه برا ناخنانم اومده بودم و شامپو بدن و مام زده و... بودم 

حس خیلی خوبی گرفتم از پیامت راستش رو بخوای ینی واقن همینه؟چون وقتی باهاش رفتم سر قرار بادی اسپلشی که ...

ها بخدا چون منم نامزدم هربار میگه همینطوری بمون

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

ها بخدا چون منم نامزدم هربار میگه همینطوری بمون

چقد خووب خب خداروشکر خیلی خوبه ولی خب گاهی آدم بازم نگرانه نرسه به خودش یا ی موقع یادش بره و توجه نکنه به بوی خودش و خسته باشه 

ژوون عالیه که

آره😅🤣بازم وسواس گرفته بودم ی موقع بوی عرق ندم

چقد خووب خب خداروشکر خیلی خوبه ولی خب گاهی آدم بازم نگرانه نرسه به خودش یا ی موقع یادش بره و توجه نک ...

ضدعرق(شهدالعسل)بگیر ی ذره بزن زیر بغلت تا 2روز بو عرق نمیدی حتی روشن هم میکنه زیربغلو

واسه موهات یا ماسک مو بعد از حمام یا عطرمو بگیر 

اینطور اگه وقت نداشتی یا خسته باشی هم بازم بو بد نمیدی

ضدعرق(شهدالعسل)بگیر ی ذره بزن زیر بغلت تا 2روز بو عرق نمیدی حتی روشن هم میکنه زیربغلوواسه موهات یا م ...

شهدعسل رو نشنیدم تا حالا اولین باره ولی عطر مو و این چیزا دارم همه چی هست ببین اون تایمی هست که نمی‌رسی ی وقتایی یا مثلا اون حس وسواس تمیزی که نگرانی همیشه تمیز باشی شاید هم زیادی حساسم

شهدعسل رو نشنیدم تا حالا اولین باره ولی عطر مو و این چیزا دارم همه چی هست ببین اون تایمی هست که نمی‌ ...

بزن گوگل شکلشو ببین یا از جای معتبر سفارش بده

اره منم همین وسواسو دارم🥲