2777
2789
عنوان

بچه ها نامزدم پیام نمیده و الان خواستگار دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 39 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبلا یک ماه بامن رل بودکه خودش خرابکاری کرد اومد منو هک کرد.گوشی دستم بود مثل اینکه منو زشت دیده.بعد ...

خب پس بدرد نخور و بچس

ادم مناسب دیدی با چشم باز انتخاب کن

بی عجله

زندگی یک عمره شوخی نیس برا ازدواج اصلا عجله نکن که بدبخت میشی

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
قبلا یک ماه بامن رل بودکه خودش خرابکاری کرد اومد منو هک کرد.گوشی دستم بود مثل اینکه منو زشت دیده.بعد ...

به خاطر کسی که یک‌ماه باهاش دوست بودی میگی رل و نامرد؟😞😐😐😐😐اگه 30سالته که واقعا بعیده این رفتار ازتون بیشتر حرفاتون‌شبیه دخترای16سالس

واقعن اینطور مواقع به همه چی فکر کنین مخصوصا اخلاق اخلاق و طرز رفتار اون ادم ببین تو اوج عصبانیتش هم میتونه برات ادم امنی باشه یا اسیب میزنه دوست داشتن بعضی اوقات کافی نیست متاسفانه یکیو وارد زندگیتون بکنین که بهتون ارزش بده 

میگذره میرسیم میبینیم :)

یه وقت نری در خونشونا که میگن آویزونشی

بستگی به شرایطت داره اگه خودتون مرفه هستید که میشه ولی اگه معمولی هستید و دوطبقه پایینتره به نظرم اشتباهه چون باید حمایتگر داشته باشی

به دوست پسر اعتماد نکنید و خواستگارای خوبتونو از دست ندین

دوست پسر احتمالش ۳۰درصده که باهات ازدواج کنه

یعنی ۷۰درصد سرکاری

دخترا

مهمترین تصمیم زندگیتون همین ازدواجه

خواهشا سرسری نگیرید 

دقت کنید

فکراتونو بکنید

تحقیق کنید

زیاد در رفت و آمد باشید

خلاصه تا جای ممکن بشناسیدش

برای ازدواج عجله نکنید اصلاااا

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
به خاطر کسی که یک‌ماه باهاش دوست بودی میگی رل و نامرد؟😞😐😐😐😐اگه 30سالته که واقعا بعیده این رفتار ...

بنده خدا.

تاپیکمو میبندن . اینجا کسی نمیتونه اسم دوست پسر ببره 

ممنوعه. 

📚📙