2777
2789
عنوان

واقعا لاکچری و با کلاس بودن چقد پول میخواهد😮🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 9101 بازدید | 321 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چند وقت پیش تو بازار حراج کرده بودن ۱۰۰ و خورده ای خریدم😔😂😂

مبارکت باشه 😂

باور کن اونم کار همون کیف سه تومنی رو می‌کنه 

کیف سه تومنی که سخنگو نیس اونم یه کیفه دیگه 😂💔

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

من میدونم خیلی چیپ و بی کلاسم لطفاً به روم نیارید ولی من اصلا عطر نمی‌زنم کلا یدونه عطر دارم اونم به ...

مامان منم همینه بهش چیز گرون کادو بدی میگه اینا چیه فقز پول حروم کردی به من و داداشم میگه ادکلن تو خونه نزنین 

من اگه پولم داشتم انقد پول نمی‌دادم جای کیف😂

چندتا برند خفن معروف توی کل جهان هست که برای ما قابل تصور نیست،ما فقط اسمشون رو روی چیزای فیکمون دیدیم مثل دیور، لویی ویتون ک با LV معروفه،شنل، گوچی، بولگاری

مثلا قیمت یه گردنبند بولگاری 12 میلیارده، یه لوازم ارایش معمولی مثل سایه چشم برای دیور 120 میلیونه، لباسای شنل همه 300 400 میلیونن و کلا برای ادمای خفنه

مدل های این برندام خیلی معروفن مثل لالیسا مانوبان برای بولگاری، جنی کیم برای شنل، جی جی حدید برای گوچی

بیشتر این برند هام برای کشور فرانسه اس

مبارکت باشه 😂باور کن اونم کار همون کیف سه تومنی رو می‌کنه کیف سه تومنی که سخنگو نیس اونم یه کیفه دی ...

فدات😂آره بخدا من ی سال و خورده ای پیش یدونه کیف گرفتم نمیدونم چقد ولی ارزون بود یذره تغییر نکرده این یکیهم ازش معلومه جنسش خوبه

شرکت پدرم کار میکنم از پدرم حقوق میگیرم

لوازم آرایشیات که مثل لوازم آرایشی مترویی بود اگه عطر گرون قیمت داشتی عکسشو میذاشتی تو اون تاپیکت

ولی زرنگ باشین شوهرای پولدار تور کنین😂فامیلمون میرفت کتابخونه دانشکده پزشکی ک ی پسر عاشقش شه عاشقش ...

واییی خواهر یادم اوردی زن عموم یه مدت دختر عموم میفرستاد اونجا شاید یکی ازش خوشش بیاد هیچکیم نگاش نکرد   

چندتا برند خفن معروف توی کل جهان هست که برای ما قابل تصور نیست،ما فقط اسمشون رو روی چیزای فیکمون دید ...

چه خفننننن من نصف این چیزایی که گفتی هنو به گوشم نخورده والا ..شرکتاشون الان چقد پولدارننن

مامان منم همینه بهش چیز گرون کادو بدی میگه اینا چیه فقز پول حروم کردی به من و داداشم میگه ادکلن تو خ ...

واقعا هم نباید تو خونه ادکلن زد

من که بشخصه اذیت میشم 

بخوام ازدواج هم بکنم با طرف مقابلم توافق میکنم که ادکلن نزنه 

لوازم آرایشیات که مثل لوازم آرایشی مترویی بود اگه عطر گرون قیمت داشتی عکسشو میذاشتی تو اون تاپیکت

تاپیک درباره روتین پوستی بود عزیزم چه ربطی به ادکلن داره😂😐

بعد بحث من این بود خداروشکر کنن ک خیلی پولدارا چیزایی ک شما دارینو حسرت میخورن

از اون لوازم ی اسطوخودوس فیروز توش بود ک اگ ب این میگی مترویی من خیلی راضیم از روغنش

چه خفننننن من نصف این چیزایی که گفتی هنو به گوشم نخورده والا ..شرکتاشون الان چقد پولدارننن

خواهر 

اینا مثل یه دریاست ته نداره 

فقط پول میخواهد 😂که ما نداریم