2777
2789
عنوان

واقعا لاکچری و با کلاس بودن چقد پول میخواهد😮🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 9100 بازدید | 321 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منمممم، خواهرم تو فاز برند و عطر و مارک کفش و عینک و ایناس همش😂 بعد من تا دیروز ب لویی ویتون میگفتم ...

اصلا لویی ویتون چی هست😕😐بخدا اولین باره میشنوم من چقد از دنیا عقبممممم انگار نه انگار دهه هشتادیم🫠😔😂

اخه من اکر پول داشته باشم هم ترجیح میدم مثلا برم دنیا رو بگردم اصصصصلا تو فاز مارک پوشیدن و خریدن نیستم ‌ یعنی حتی الان هم جز حسرتام نیست ‌ مثلا ارزومه برم دنیا رو ببینم ولی حسرت کیف و کفش و عطر مارک ندارم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچها خدایی خداروشکر کنین

من بالای سی تا ادکلن اصل دارم همه بالای بیست تومن همین دیورم که میگید دارم ولی بجاش تن سالم ندارم

درگیر چندتا بیماری سختم 

نصف تخمدان هم ندارم بچه دارم نمیشم

خواستم بگم همه چی پول نیست خداتونو شکر کنین شما بجاش چیزایی دارین که ما حسرتشو میخوریم مثل سلامتی🫠

اره بابا سمت دیور نرو اصلا😂کیف هاش خیلی قیمتیه اره همه اش بالای ۲ تومنه

70 80 ملیونی هم داره اون روی یه پست میدیدم ممد  رضا گلزار یه چیزی تنش بود فک کنم لویی ویتون بود خیلییی گرون بوددددد 2 میلیارد تومن نوشته بود قیمتش رو یا ساعت بعضی سلبریتی ها و فوتبالیست هارو نوشته بود 50 میلیارد برگام ریخت اصلا خدایا منو به بخت جورجینا دچار کن الهی امین

بچها خدایی خداروشکر کنینمن بالای سی تا ادکلن اصل دارم همه بالای بیست تومن همین دیورم که میگید دارم و ...

منم پول ندارم کلی مریضی دارم با کسی که دوسش داشتم ازدواج کردم ولی مثل ی غریبه و ی موجود اضافی باهام رفتار میکنه منو چی میگی؟🥲

خدایا شکرت

بچها خدایی خداروشکر کنینمن بالای سی تا ادکلن اصل دارم همه بالای بیست تومن همین دیورم که میگید دارم و ...

بگردمممم 

اجی هر وقت از این ادکلن هات خسته شدی آدرس میدم بفرست برا من 😅

من میدونم خیلی چیپ و بی کلاسم لطفاً به روم نیارید ولی من اصلا عطر نمی‌زنم کلا یدونه عطر دارم اونم بهم هدیه دادن

با بوی عطر و ادکلن سردرد میگیرم چون میگرن دارم

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.