2777
2789
عنوان

بنظرتون اعتماد به نفس ربطی به قیافه داره❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 39 پست
افرین من حذف نکردم ولی نمیرم، میرفتم انقدرررر که طرف میومد میگفت پوست منو ببین چقدر خوبه !من از یه م ...

دقیقا ولی میری بیرون میبینی تو واقعیت همه پوستاشون داغونه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا فقط با رفیقای خودش که همشون دخترن میگرده تازه باحجابم هست پسرایی ک پیشنهاد میدن بهش اکثرا ارشد م ...

خودتو درگیر نکن اصلا ازش فاصله بگیر میخواد فخرفروشی که خواهان داره دور شو ازش 

بالاخره این دختر باید اگر این همه پیشنهاد داره یک نتیجه هم داشته باشه

با یکیشون داره اشنا میشه مثل اینکه همه صحبتاشونو کردن میخوان خانواده هاشونو در جریان بزارن

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

دقیقا ولی میری بیرون میبینی تو واقعیت همه پوستاشون داغونه

اره افرین، ولی ورزش کنی و یه روتین الکی حتی داشته باشی کلییی رو اعتماد به نفست تاثیر میزاره، خودم فقط یه آبرسان ساده میزنم و گلاب اسپری میکنم اما هم پوستم بهتر شده هم حالم

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
اره افرین، ولی ورزش کنی و یه روتین الکی حتی داشته باشی کلییی رو اعتماد به نفست تاثیر میزاره، خودم فق ...

من دکتر پوستم میرم ولی پوستم اونجور ک مبخواستم نشده میخوام طب سنتی رو امتحان کنم چون میدونم یه مشکل داخلی دارم

نمیدونم من میتونم بدون آرایش اینور اونور برم ولی نمیتونم پیش کراشم باشم

من صورتم نامتقارنه و همین اعتماد بنفسمو نسبت به ظاهرم ازبین برده

بعدها دیدم گاد من با اکثر هم سن و سالام کاملا فرق دارم

دیدم خجالتی و درونگرا بودن نقص نیست و میتونه زیبا و جذاب باشه

دیدم من آدم با ارزشی هستم چون حتی به زندگی مورچه ها و عنکبوتا هم ارزش قائلم و نمیتونم آزارشون بدم و هرجا حیوونی میبینم قربون صدقشون میرم و بهشون خوراکی میدم

دیدم من با ارزشم، عواطفی که دارم من رو با ارزش کردن پس اعتماد به نفس گرفتم

•خانه‌ام ابریست اما در خیال روز های روشنم•

اونجوری نیست که با پسرا راحت باشه باهاشون ارتباط برقرار کنه اتفاقا کم رو و خجالتیه

وا پس چرا من پیشنهادی دریافت نکردم😔😂

•خانه‌ام ابریست اما در خیال روز های روشنم•