2777
2789
عنوان

شوهر سابقم رل زده نمیدونم چرا دلم گرفت🥲😭💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 7113 بازدید | 153 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدشم عزیزم اگه کسیو بخواد فقط ا آنلاین بودن نیست می‌تونه از بیو گرافی و پروفایل و این چیزا هم فهمید

ن هیچی نزاشته پروفایل تازه اینجوری شده حدودا یکی دوافتخداس 

هنوز کامل جدا نشدیم واااای خدا احساس میکنم بعد جدایی میمیرم هنوزم دلم خوشه که تموم نشده

خب طبیعیه چون هنوز نگذروندی این دوران رو.

دور از جونت هیچ کسی از جدایی نمرده.

من خیلیا رو دیدم سال ها عاشق یه نفر بودن ازدواج کردن به جدایی هم ختم شده بازم چند سال درگیر بودن اما باز ادامه دادن.

قانون طبیعت اگه جلوش رو نگیری و خودتم کمک کنی ناخداگاه تو رو به روال عادی بر می گرد.ونه مثل مرگ و از دست دادن عزیزامون دور از جون.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

چقدر عجیبید... اگه خوب بود و دوسش داشتی چرا جدا شدی؟

اگه بد بود که باید خوشحال باشی من همسر سابقم دیدم رل زده خوشحال شدم که دیگه هیچ وقت مزاحمتی واسم نخواهد داشت

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

[QUOTE=367077062]پس چیکار میکنه از ۸ شب امشب آنلاین بود تا ۱ بکوب[/QUOTE

بزن رو اسمش برو تو قسمت بیو گرافی ایناش که مشخصاتش هست بزن حذف از مخاطبین یکم صبر کن اسم ش رو بالا بیاره ببین اسم خودش تنها هست یا اصطلاح خاصی روی ب روی اسمش نوشته نشده ..آخه اونایی که بازی تلگرامی میکنن ی سری اصطلاحات جلوی اسمشون اضافه میکنن

شماچرا

شاید داره فیلم نگاه میکنه 

که انلاینه

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
چقدر عجیبید... اگه خوب بود و دوسش داشتی چرا جدا شدی؟اگه بد بود که باید خوشحال باشی من همسر سابقم دید ...

گاهی جداشدنمونم اشتباهه 🤦🏻‍♀️

شما چرا جداشدی