2777
2789
عنوان

امشب مراسم خاستگاری بود سوتی دادم🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3579 بازدید | 105 پست
بخدا پخش و پلا نشسته بودن به نظرم زشت میومد برای ادای احترام به بزرگتر ها چایی رو از جلو بعضا رد میک ...

میرفتی از همون پدر داماد شروع میکردی خب... ولی این که به تعداد نیاوردی ضایع بوده یکم😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از داماد بگو چیکارس

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

مامانم ازم قطع امید کرده😂داره میگه اگه ببرنت یه گوسفند قربونی میکنم با این کارات

لامصب حداقل اول به بابای داماد میدادی

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانم ازم قطع امید کرده😂داره میگه اگه ببرنت یه گوسفند قربونی میکنم با این کارات

وا مگه رو دستشون موندی ک اینطوری میگن؟ چقد لحن مادرت زشته

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

😂😂مگه چی بود

استارتر دوماد خوشش اومد ازت یا نه؟انگار فقط اومده بودن چایی بخورن

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی