2777
2789
عنوان

شاید ناراحت بشید از حرفهام

1425 بازدید | 102 پست

ولی خوب نباشید منو همسرم خیلی خوب بودیم و هستیم اما هیچ خیری تو زندگی مون ندیدیم و نمی بینم

تو دوران مجردی نه من دوست دختر داشتم نه همسرم بخاطر اعتقادات مون

تا این حد که دوستِ همسرم که یه اتاق تو دادمداریش داشته یه شب میاد دنبال همسرم که برن شب نشینی

همسرم همراهش میره و وقتی وارد اتاق میشه می بینه یه خانم که هیچ لباسی تنش نبوده تو اتاق بوده و همسرم سرش رو پایین میندازه میاد بیرون 

دوستش میگه من اینو برای تو آوردم ولی همسرم قبول نمیکنه

من تا اون حدی خوب بودم که هرکسی هر مشکلی براش پیش میومد به من میگفت براش دعا کنم و میگفتن دعاهام در حقشون مستجاب میشه

الان که هردوتامون ازدواج کردیم همینطور داریم به پدر و مادرمون خدمت می کنیم و همه کارهاشون رو انجام میدیم چه من برای پدر و مادر خودمو همسرم، چه همسرم برای پدر و مادر خودش و من

ولی زندگی الانمون چه جوریه

نتیجه زندگی همسرم منم، یه زن که مریضی روحی و جسمی داره و تا اخر عمرش بچه دار نمیشه

و نتیجه زندگی خودم حسرت و بیماری ست 

که همش تو فکر خودکشیم

چرا زندگی مون اینجوری شد😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب دیگه بنده هرچی صبورتر و عاقل تر، امتحانشم بیشتر

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم..دعا میکنم خدا کمکتون کنه 

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

تلاش کن خوب بشی، شاد بشی..

ورزش و پیاده رویی .

جمع دوستانه شاد..

و هزارااااااران راه دیگه. ک حالت خوب بشه

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  •    ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

اگه نمشناختمت میگفتم سریازای گمنام سایبری اسراییلی از عمد تاپیک زدی😂 حالا مریض شدن چه ربطی به دوست پسر نداشتن داره 😂😂 خودت شاد باش من خودم ایتطوریم وقتی ی چالشی تو زندگیم بوجود میاد بیشتر به شاد بودن اهمیت میدم 

من مست ابد باشم، نی مست ز باغ و رز