2777
2789
عنوان

شاید ناراحت بشید از حرفهام

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 102 پست
نه بابا همیشه بوده البته میدونم که همسرتون ادم پاکیه حتما هست که شما بعد از ده سال زندگی میگید پاکه ...

نه آخه دوستش رو میشناسم و اینکه اصلا همسرم آدم دروغگویی نیست مخصوصا که تو این ۱۰سال بهم ثابتم شده

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب دیگه فکر کن الان بچه دارشی باید اول روحیتو حفظ کنی انشالله که اول مشکل روحیتون خوب بشه بعد مشکل ...

همون دیگه

خوب نمیشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ببخش که پرسیدم ❤️میخواستم کمکت کنم اگه تنبلی اینا داریان شاءالله بزودی باردارشی اگه خدا بخواد هزارجو ...

قربونت عزیزم ممنونم

خب مشاوره رفتی ؟ روان شناس روان پزشکی

بله خیلی زیاد

خب یه بار همسرتو مجبور کن که برین شیرخوارگاه چند تا هدیه هم برا بچه ها ببرین مطمئن باش مهرشون به دلش ...

امیدوارم

امضات رو خوندم منو همسرم عشق دو قلو دختر و پسر هستیم . اتفاقا یه تاپیک یکی دوساعت پیش برای یکی نوشتم ...

چقدر اینجای زندگی شبیه همیم💔

ان شاءالله خدا به خواسته ی قلبیتون برسونه و حاجت رواشید😍🥰

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
آره واقعا شما مشکلتون چیه ؟ از طرف شماست یا همسرتون

همسرم

شاید خودمم تو این چند سال مشکل پیدا کرده باشم

خیلی وقته سپردم به خدا

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

ثودک جان من همیشه تاپیکاتو میخونم و یکبارم واست تاپیک زدم 

جای بحث ونصیحت نیست چون خودت عاقلتر از هرکسی هستی فقط اراده ترک افسردگی. رو نداری چون انگاری یک عضو از بدنت شده ک اگر. روزی خودتو اذیت نکنی بافکر مرگ و غصه روزت روز نمیشه و محدود کردی خودتو توی خوشیای کوچیک 

عزیزمن خواهر مجازی من قربونت برم هزاران نفر شایدم بیشتر هستن در حسرت بچه ک چ عرض کنم در حسرت پدر و مادر و شغل و همسر خوب و.. هستن 

چرا زندگیتو نتیجشو پوچ میدونی؟ اتفاقا خداروشکر مزیت هایی داری مشکل بچه رو میشه با ب سرپرستی گرفتن نوزاد یا بچه ای از بهزیستی درست کرد چون هم اون بچه تشنه ی محبته و هم شما تشنه چشمه نوری توی زندگیتون و... 

میدونم خودتون هم فکرکردین و میگین بچه خودمون چیز دیگس ولی بقران گاهی همین بچها از بچه واقعی ادم صالح ترن مهم تربیته و یاری ازخدا 

جدا ازاین تو داری خودتو اذیت میکنی نه اقا محمد نه دوستای فوت شدت و نه حتی پدر و مادرت و... 

شدی ی ادم درونگرای منزوی ک حتی توی مجازیم دردشو نمیگ و نمیریزه بیرون دردای روحی و جسمیشو نمیزاره کسی روی زخماش مرحم بزاره 

عزیزمن باید یادبگیری گاهی نیاز ب کمک بقیه هست ولو اگر. ناراحت بشن ولو اگر رنج بکشن 

نیازه کسی همرات درد بکشه نیازه کسی کنارت باشه 

فکرمیکنی یروزی مادرت بفهمه درداتو ناراحت نمیشه ک چرا نگفتی+؟ چرا خودتو زجر دادی؟ اصل خانواده ب پشتیبان بودنشون هست به اوار نشدن تنهایی 

این فداکاریای تو هیچ لطفی درحق بقیه نمیکنه جز عذاب وجدان و رنج بسیار دراینده 

بشین فکرکن بنوویس درداتو.. جیغ بکش و بریز بیرون و برو مسافرت کمی خودت باش بس کن اروم بودنو گاهی باید طوفانی باشی 

خودت میتونی خودتو درمان کنی

با مرگ مرگ گفتن خدا مرگ نمیده اتفاقا انقد عمرمیده تا اشتباهاتو بفهمی و خودتو پیدا کنی کسیک نمازش سروقته و دلش پاکه باید ازرحمت خدانامید نشه نه ک اینجوری چندسال برای خودت ازهمه نظر زندگی نزاری 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بخش زیادی از این غصه ها و ناراحتی ها و افسردگی های ما اتفاقا بخاطر همین افکار افراطی هست که تو ذهنمون کردند از بچگی و بیرونم نمیره لعنتی.ما یاد نگرفتیم خوشحال باشیم بخندیم برقصیم از صحبت و معاشرت با دیگران لذت ببریم چون همش زشت بوده گناه بوده.دخترو سبک نشون میداده.اما مگه خوشحالی و لذت زندگی بخش زیادیش همینا نیست؟

همسرمشاید خودمم تو این چند سال مشکل پیدا کرده باشمخیلی وقته سپردم به خدا

ما هم مشکل از همسرمه. آزو هستش منم مثل شما بیخیال شدم . چند ماهی غصه خوردیم ولی الان بیخیالم تصمیمای دیگه ای برای زندگیم گرفتم 😌 بدون وجود بچه هم شاید بشه زندگی کرد ..

ما هم مشکل از همسرمه. آزو هستش منم مثل شما بیخیال شدم . چند ماهی غصه خوردیم ولی الان بیخیالم تصمیمای ...

درسته عزیزم موفق باشید😍❤️

ثودک جان من همیشه تاپیکاتو میخونم و یکبارم واست تاپیک زدم جای بحث ونصیحت نیست چون خودت عاقلتر از هرک ...

عزیزم ممنونم بابت وقتی که برام گذاشتی بله تاپیک تون رو دیدم شرمنده که نتوستم تو تاپبک تون پیام بذارم و تشکر کنم

بله حق با شماست هر روزم شده غصه انگار تو وجودمه

آخه دردهام رو به کی بگم بخدا همه رو خسته کردم مامانم از غصه من پیر شده من حرفی بهش نمیزنه ولی مامانم تنها کسی که حالم رو می فهمه میدونه دارم چقدر زجر میکشم از زندگی و کاری از دستش برنمیاد