من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خود منم همین مدلیم .. من خودم همیشه میگم انگار این داستان درونگرا بودنه یه جور باگ خلقته باگ ادماس وگرنه یه انسان عادی چرا باید از ادمای دور و برش فاصله بگیره و مثلا کم حرف بزنه و اجتماعی نباشه این چ مدلشه، خودم با مودم حال نمیکنم 😬 ولی مشکل از ما نیست از تنظیمات کارخونمونه 😄
اخ گفتی بخدا منم همیشه حس غیرعادی بودن دارم میفهمم که بقیه با یه حالت چندش نگاهم میکنن
غیر عادی ک نیستیم مودمون اینه دیگه، باید بپذیریمش و باهاش کنار بیایم، البته یه جاهایی این کم حرف بودنه این درونگرا بودنه امتیاز حساب میشه برامون یه جاها ب نفعمونه، خیلیا از همین رفتار ما خوششون میاد و میپسندنش ولی نمیشه رو خودمون برچسب بزنیم و ب خودمون هیت بدیم نه کلی میگم .. در ضمن اوناییم ک چندششون میشه و ایراد میگیرن ازت بدون خودشون مشکل دارن .. مشکل از تو نیست از فهم شعوریه ک متاسفانه ندارن وگرنه درونگرا بودن ما نشونه ی بد بودن ما نیست یه جاها خیلیم خوبه تایپ شخصیتیمون اینه دیگه .. 💁♂️
قبول دارم اما این نگاها منو اذیت میکنه تو نگاهشون میخونم که انگارمیخوان بگن چرا اینجوری اییی با یه ح ...
خب اینجا مشکل از توعه ک با ادمای اشتباهی ارتباط داری ب این ادما میگن ادمای سمی باید هرچه زودتر ازشون فاصله بگیری تا بهت آسیب نرسوندن .. کسی ک ادم حسابی باشه و عاقل و قدرت درک داشته باشه و یکمی هم شعور، میفهمه ک با دیده ی حقارت ب امثال ماها نگاه نکنه .. مگه عیب داریم مگه چمونه .. طرز نگاه اونا مشکل داره ن تو .. این رفتار اوناست ک غلطه ن شخصیت تو 🚶♂️