جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خود منم همین مدلیم .. من خودم همیشه میگم انگار این داستان درونگرا بودنه یه جور باگ خلقته باگ ادماس وگرنه یه انسان عادی چرا باید از ادمای دور و برش فاصله بگیره و مثلا کم حرف بزنه و اجتماعی نباشه این چ مدلشه، خودم با مودم حال نمیکنم 😬 ولی مشکل از ما نیست از تنظیمات کارخونمونه 😄
اخ گفتی بخدا منم همیشه حس غیرعادی بودن دارم میفهمم که بقیه با یه حالت چندش نگاهم میکنن
غیر عادی ک نیستیم مودمون اینه دیگه، باید بپذیریمش و باهاش کنار بیایم، البته یه جاهایی این کم حرف بودنه این درونگرا بودنه امتیاز حساب میشه برامون یه جاها ب نفعمونه، خیلیا از همین رفتار ما خوششون میاد و میپسندنش ولی نمیشه رو خودمون برچسب بزنیم و ب خودمون هیت بدیم نه کلی میگم .. در ضمن اوناییم ک چندششون میشه و ایراد میگیرن ازت بدون خودشون مشکل دارن .. مشکل از تو نیست از فهم شعوریه ک متاسفانه ندارن وگرنه درونگرا بودن ما نشونه ی بد بودن ما نیست یه جاها خیلیم خوبه تایپ شخصیتیمون اینه دیگه .. 💁♂️
قبول دارم اما این نگاها منو اذیت میکنه تو نگاهشون میخونم که انگارمیخوان بگن چرا اینجوری اییی با یه ح ...
خب اینجا مشکل از توعه ک با ادمای اشتباهی ارتباط داری ب این ادما میگن ادمای سمی باید هرچه زودتر ازشون فاصله بگیری تا بهت آسیب نرسوندن .. کسی ک ادم حسابی باشه و عاقل و قدرت درک داشته باشه و یکمی هم شعور، میفهمه ک با دیده ی حقارت ب امثال ماها نگاه نکنه .. مگه عیب داریم مگه چمونه .. طرز نگاه اونا مشکل داره ن تو .. این رفتار اوناست ک غلطه ن شخصیت تو 🚶♂️