2777
2789
عنوان

من تو محیط کار مثل اوسکولام

145 بازدید | 13 پست

جایی کاراموزی میرم درواقع خیلی زبون درازم خودم 

اما در ظاهر خیلی ساکت و اروم و مظلوم و زبون بسته به نظر میام خیلی هم جدی و خشکم هیچ حرفی نمیزنم 

هرکی میبینتم باهام حال نمیکنه 

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه که تو محیط کار پرحرف باشی خیلی بهترهمن حالا همه جا ارومم..💔

من در کل کم حرفم مدلم اینه 

ولی کسی ام بخواد پا رو دمم بذاره جرش میدم

نمیدونم درونگرام سمت کسی نمیرم

خود منم همین مدلیم .. من خودم همیشه میگم انگار این داستان درونگرا بودنه یه جور باگ خلقته باگ ادماس وگرنه یه انسان عادی چرا باید از ادمای دور و برش فاصله بگیره و مثلا کم حرف بزنه و اجتماعی نباشه این چ مدلشه، خودم با مودم حال نمیکنم 😬 ولی مشکل از ما نیست از تنظیمات کارخونمونه 😄

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
خود منم همین مدلیم .. من خودم همیشه میگم انگار این داستان درونگرا بودنه یه جور باگ خلقته باگ ادماس و ...

اخ گفتی 

بخدا منم همیشه حس غیرعادی بودن دارم 

میفهمم که بقیه با یه حالت چندش نگاهم میکنن

اخ گفتی بخدا منم همیشه حس غیرعادی بودن دارم میفهمم که بقیه با یه حالت چندش نگاهم میکنن

غیر عادی ک نیستیم مودمون اینه دیگه، باید بپذیریمش و باهاش کنار بیایم، البته یه جاهایی این کم حرف بودنه این درونگرا بودنه امتیاز حساب میشه برامون یه جاها ب نفعمونه، خیلیا از همین رفتار ما خوششون میاد و میپسندنش ولی نمیشه رو خودمون برچسب بزنیم و ب خودمون هیت بدیم نه کلی میگم .. در ضمن اوناییم ک چندششون میشه و ایراد میگیرن ازت بدون خودشون مشکل دارن .. مشکل از تو نیست از فهم شعوریه ک متاسفانه ندارن وگرنه درونگرا بودن ما نشونه ی بد بودن ما نیست یه جاها خیلیم خوبه تایپ شخصیتیمون اینه دیگه .. 💁‍♂️

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
غیر عادی ک نیستیم مودمون اینه دیگه، باید بپذیریمش و باهاش کنار بیایم، البته یه جاهایی این کم حرف بود ...

قبول دارم 

اما این نگاها منو اذیت میکنه تو نگاهشون میخونم که انگارمیخوان بگن چرا اینجوری اییی 

با یه حالت دلسوزانه هم نگاه میکنن بعضیا

قبول دارم اما این نگاها منو اذیت میکنه تو نگاهشون میخونم که انگارمیخوان بگن چرا اینجوری اییی با یه ح ...

خب اینجا مشکل از توعه ک با ادمای اشتباهی ارتباط داری ب این ادما میگن ادمای سمی باید هرچه زودتر ازشون فاصله بگیری تا بهت آسیب نرسوندن .. کسی ک ادم حسابی باشه و عاقل و قدرت درک داشته باشه و یکمی هم شعور، میفهمه ک با دیده ی حقارت ب امثال ماها نگاه نکنه .. مگه عیب داریم مگه چمونه .. طرز نگاه اونا مشکل داره ن تو .. این رفتار اوناست ک غلطه ن شخصیت تو 🚶‍♂️

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
خب اینجا مشکل از توعه ک با ادمای اشتباهی ارتباط داری ب این ادما میگن ادمای سمی باید هرچه زودتر ازشون ...

متاسفانه این ادمای سمی همه جا هستن