2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان نه ولی شاید دوهفته دیگه

با ابوالفضل ازدواج میکنم ؟!

حسش چیه بهم؟

ویژگیاش ؟

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

اره تا دو یا سه وعده دیگه حس میکنم

با ابوالفضل ازدواج میکنم ؟!

حسش چیه بهم ؟

خصوصیاتشم میگی 🥲

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

ینفر رو دوست داری؟یکم قلبت ناراحته یا دودلی

من  کی  ازدواج  میکنم؟

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
احساس میکنم قد کوتاه و ریزه نقشیصورت گرد داری رنگ موهاتم روشنهادم احساساتی ای محسوب میشیاز دیدگاه اط ...

مدیون منی اگر جوابم رو ندی🥺🤍

با ابوالفضل ازدواج میکنم ؟! حسش چیه بهم ؟

راجب من و اون چی حس میکنی کلا؟؟

صدتا صلوات و ده تا حمد میخونم برات 

با ابوالفضل ازدواج میکنم ؟!حسش چیه بهم ؟خصوصیاتشم میگی 🥲

بله با ابلفضل ازدواج میکنید

ایشون شما رو خانم بالغ و فهمیده و همچنین شادابی میدونن

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…