2777
2789
عنوان

جای من باشین چکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 27 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین یعنی الان شما اون دوتا درس عربی دوازدهم و سلامت رو که پارسال ترمیم نزده بودی هم اگر بخواهی ترمیم کنی باید بقیه درسهای دوازدهم رو هم ترمیم کنی؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
میپره خواهرم❤️‍🩹جدیدا این قانونو گذاشتن

الان دختر من پارسال همه درسهای دوازدهم رو ترمیم زد غیر از عربی، زبان، سلامت و هویت، قصد داشت امسال فقط این چهارتا رو از دوازدهم ترمیم بزنه که قبلاً ترمیم نکرده بود، یعنی نمیشه؟ باید همه رو دوباره ترمیم کنه؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
الان دختر من پارسال همه درسهای دوازدهم رو ترمیم زد غیر از عربی، زبان، سلامت و هویت، قصد داشت امسال ف ...

نمیدونم دقیق

با ی مشاور صحبت کنین 

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40