من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وا دیگه چشمت رو نمیتونی تغییر بدی که😐 به حرف مردم چیکار داری یکی کله اش بزرگه چون بقیه مسخرش میکنن باید کلشو بکنه بندازه دور با یه کله کوچک تر جایگزین کنه ؟ 😂 چه حرفایی میزنین واقعا
در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمیشود همچنان انتظار خوب بودن را داشت.
تو که نمیتونی بقیه رو قضاوت کنی شاید خودت هیچوقت همچین تجربه ای نداشتی و راحت داری قضاوت میکنی
داشتم خیلی وقتا شده که از مدل هیکلم خوشم نمیومده ولی بعد از این فکر بچگانه خودم خندیدم وقتی هیچ کس بی نقص نیست چرا من باید از خودم ناراضی باشم دیوونه ام؟
ببین تو از مدل چشمات راضی نیستی ولی بعضیا آرزوشونه که چشمای سالم و بینای تورو داشته باشن
مشکل تو فقط طرز افکارت و کمبود اعتماد به نفست هس نه ظاهرت رو اونا کار کن
در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمیشود همچنان انتظار خوب بودن را داشت.