2777
2789

انگل و قارچ و این جور درسا ،باعث شده از گوشت فراری بشم 😑

اصلا غذا میبینم حالم به هم میخوره ...

هیچوقت فکر نمیکردم درگیر این ماجرا بشم 🫠

ملت با آناتومی حالشون بد میشه من با اینا 😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم نظرتون برا درسای داروسازی چیه؟

درساش که سخته ...

در جریان دقیق درساش نیستم ،فقط درساییمون که مشترکه رو چک کردم من 😅یه جاهایی رو از ما بیشتر میخونن ،یه جاهایی کاملا متفاوته و ...

فقط این چند شبم تموم بشه 😑

عزیزم شده این حس و داشته باشی.؟ حسی کنی یه چیزی رسما تو سرته و نمیزاره درسات یادت بمونن و تمرکز کنی؟ همش میخوای درس رو تموم کنی و بگذری

و حس کنی اخیرا اینجوری شده ای

عزیزم شده این حس و داشته باشی.؟ حسی کنی یه چیزی رسما تو سرته و نمیزاره درسات یادت بمونن و تمرکز کنی؟ ...

نه من به مرور دارم بهتر میشم حتی تو دوران دانشجویی 

اتفاقا هر چی میخونم برای این میخونم که درست بخونم و بمونه تو ذهنم و واقعا هم میمونه ،با تمرکز درس میخونم 

درساش که سخته ...در جریان دقیق درساش نیستم ،فقط درساییمون که مشترکه رو چک کردم من 😅یه جاهایی رو از ...

از شما بیشتررر وای

درساشون از درسای شماهم سخت تره؟ 

والا مشاورای کنمور ازبس ک گفته اند پزشکی و واروسازی سخته من میترسم دارو رو بزنم و نتونم از عهدش در دانشگاه بربیام

چون من الان در دو کتاب دبیرستانی مونده ام بخدا

حالا بحث کنکور ب کنار