2777
2789
عنوان

نتیجه ای ک از کشف مطلب و دعای هفت شب گرفتم🪄

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 82 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عجب غلطی کردمببین ب اون کسی ک گفتم هم راجب این قضیه کم و بیش خبر داشتینی قصد بدی نداره اونم حتی اون ...

نه ناراحت نشو

هرچی خدا بخواد میشه یه صدقه بزار کنار دلت اروم باشه 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
من ۷ روز با رعایت آداب اون ۶ سوره رو خوندم هیچی ندیدم ولی

عزیزم نا امید نشو من باز هم میخام ادامه بدم جهت اطمینان

هروقت حوصله کردی با نیت پاک و امید ب خدا شروع کن 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

بخاطر خودش میگم اصلا نباید خواب تعریف کرد تازه ایشون بعد خوندن این دعا هم این خواب دیده ممکنه با تعر ...

ابجی برا یکی تعریف کردم ینی چقد تغییر میکنه؟ 

برم توبه کنمم😭😭

اون آقا ک براش تعریف کردم حتی پسره رو ندیده

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

عزیزم نا امید نشو من باز هم میخام ادامه بدم جهت اطمینانهروقت حوصله کردی با نیت پاک و امید ب خدا شروع ...

امضاتو خوندم 17 سالته...خوشبحالت خخ

17 سالگی سن قشنگیه لذت ببر

سن پاکی و شادی جسم و روح...

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
من خوندم به نیت همسر آیندم کیه ولی ندیدم

من فقط ب نیت اینکه آیا اون شخص برای من میشه یا ن خوندم.

و بازم دارم جستجو میکنم ک ببینم تعبیر نصف روزی درسته یا ن 

البته تو این چن روز ک شب دعا میخوندم خیلی دیر خوابم می‌برد دو شب هم صبح بیدار شدم کلافه شدم ینی

امضاتو خوندم 17 سالته...خوشبحالت خخ17 سالگی سن قشنگیه لذت ببرسن پاکی و شادی جسم و روح...

❤️🥲ان‌شالله ک همه مون پیش خدا پاک باشیم

ابجی برا یکی تعریف کردم ینی چقد تغییر میکنه؟ برم توبه کنمم😭😭اون آقا ک براش تعریف کردم حتی پسره رو ...

نه عزیزم نگران نباش 

کلا میگن نباید تعریف کرد

ولی حالا اشکال نداره