2777
2789
عنوان

دانشجو رشته پیراپزشکی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 38 پست

نیا این رشته ها اگه فکر مهاجرتی برو مهندسی 

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

وای خدا دلت خوشه من والا نمی‌دونم ترجیح میدم اون ور بخوانم با این اوضاع داغون جامعه خوب بهتره ولی ای ...

نه چه ربطی داره 

ولی همینقدر که اونجا باید تلاش کنی همینجا تلاش کنی رتبه تک رقمی میاری 😂😂

من سالی که رفتم مجبوربودم‌روزی ۱۲ساعت درس بخونم برای کالج 🥺 اگه همون تایم ایران گذاشته بودم رتبم خیلی عالی میشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه چه ربطی داره ولی همینقدر که اونجا باید تلاش کنی همینجا تلاش کنی رتبه تک رقمی میاری 😂😂من سالی که ...

بابا خوب قشنگ همه رو تعریف کن خون به جیگر شدم الآنم هستی چه رشته ای کدوم کشور الآنم داری می‌خوانی محیطش چه طوری بود 

نیا این رشته ها اگه فکر مهاجرتی برو مهندسی

عزیزم مهاجرت پول میخواد زبان خوب میخواد نمره بالا میخواد که من هیچ کدوم رو ندارم من ترجیح میدم اگر بخوانم اون ور بخوانم حداقل به نظرم ارزش داره با این وضعیت جامعه ولی خوب فعلا که نمیشه این ها در حد ی فکر هست  البته من هنوز کنکور ندادم اصلا تستی اینا نخواندم اصلا نمی‌دونم این جا هم قبول بشم چیزی یا نه چه برسه به اونجا دارم فعلا ی ذره اطلاعات جمع میکنم خیر سرم کنکور دارم هنوز از رشته اینا خیلی چیز ها نمیدونم من رشته های پیرا رو دوست دارم آخه رشته ام تجربی چرا سخته این رشته ها برای مهاجرت 

عزیزم من انتقالی گرفتم ایران دندون

چرا خوب نبود اونجا چه کشوری بودی محیطش چه جوری بود بعد مگه دانشگاهی دولتی نبود اون جوری که خیلی پول نمی‌خواد آلان این جا داری می‌خوانی  و اینکه رفتی اونجا آزمون دادی اولش که وارد دانشگاه بشی ببخشید خیلی سوال پرسیدم می‌خوام ی ذره دستم بیاد چه حوریه چون هنوز از رشته اینا خیلی چیز ها مونده که نمی‌دونم می‌خوام ی ذره بدونم چی به چیه

۱سال کالج 

امتحان ورودی 

شهریه با خودم بود‌۱۰هزار دلار سالانه

خونه ی خوابه زیر۸۰میلیون نبود

نتونستم پس هزینه ها بربیام وگرنه درسم خوب بود

برای انتقالی به ایرانم ازمون گذاشتن علوم پایه هر کی بالاترین نمره اورد میره رشته خودش بقیه که۱۲۰ شدن پیراپزشکی 

اونایی هم که زیر۱۲۰هیچی 

۱سال کالج امتحان ورودی شهریه با خودم بود‌۱۰هزار دلار سالانهخونه ی خوابه زیر۸۰میلیون نبودنتونستم پس ه ...

یعنی اگر نمره نمیگرفتی نمیتوانستی برگردی ممممرسب ازت چقدر بالا بوده هزینه ها کدوم کشور بودی ترکیه بعد الان که برگشتی داری میری دانشگاه بعد ی سوال نمی‌دونستی قبل رفتن که آنقدر هزینه ها بالاست 

یعنی اگر نمره نمیگرفتی نمیتوانستی برگردی ممممرسب ازت چقدر بالا بوده هزینه ها کدوم کشور بودی ترکیه بع ...

دلار ۳تومن بود قشنگم 

نه ۸۰تومن 😁

البته اخرین شهریه شد۶۰

من نتونستم بدم

ترکیه نبودم