برام اگ میشه یه صلوات بفرستین چشم انتظارم برام از خدا بخواین همین ماه مامان شم ❤️انشاالله شمام همیشع ارامش قلب داشته باشین اجرتون با خانوم فاطمه زهرا🌹
به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻خدا جونم خودت دامن منو سبزکن بهم بچه صحیح سالم بده❤️🥰 فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
بله فرستادماستارترمیشه لطفا تاپیک آخرم که هست رو گزارش بزنید هرکسی زد لایکم کنه براش دعای نادعلی م ...
چشم گلم التماس دعا
به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻خدا جونم خودت دامن منو سبزکن بهم بچه صحیح سالم بده❤️🥰 فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
قربونت برم العی امین عزیزم انشاالله خدا دست خالی برنگردونه
ان شاء الله که خدا بحق صاحب الزمان یه فرزند سالم و صالح بهت بده دوست داشتی توی تاپیک نظر سنجی شرکت ک ...
انشاالله امام زمان خودش واسطه شه برام چشم عزیزم ❤️
ان شاءالله، خود خداوند فرمودند که هر خیری به ما میرسه به واسطه امام زمان ع است
سلامت باشی اجرتون با امام زمان برای منم خیلی دعا کنید❤️